רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - השף הפשוט - קובי פרידמן - אבקת חרובים טבעית ביתית

אבקת חרובים טבעית ביתית

טור המתכונים של השף הפשוט והפעם- אבקת חרובים טבעית ובייתית

מצרכים:

3 ק"ג חרובים.

אופן ההכנה:

לחפש עץ חרוב ולקטוף 3 ק"ג חרובים שחורים ובשלים (מי שאין בסביבתו עץ חרוב יכול לרכוש חרובים בחנויות טבע),

לשטוף מאבק ולייבש,

גזרו את החרובים באמצע עם מספריים,

הוציאו את הגרעינים וקצצו לחתיכות קטנות,

הניחו על נייר אפייה בתבנית אפייה והכניסו לתנור חם על 80 מעלות טורבו לכשעתיים וחצי עד שהחרובים יבשים,

לאחר מכן קררו והכניסו לבלנדר חזק (אפשר במטחנת תבלינים),

בכמה פעמים לטחון לאבקה, לסנן עם מסננת דקה ואת החלקים העבים לטחון שנית,

סננו כמה פעמים עד שנוצרת אבקה דקה.


אבקת החרובים יכולה להשתלב במתכונים רבים, היא יכולה להוות תחליף לקקאו.

וניתן להכין ממנה ממרחים, גלידות, עוגות ומאפים, טעמה מתוק יותר מקקאו, לכן אין כמעט צורך להוסיף לה סוכר.

עוד מתכונים פשוטים ומעולים מחכים בדף הפייסבוק ובאינסטגרם שלי. 

 

kobyfridman

kobyfridman

בן 62, יליד רחובות, בשלן ושף כ-40 שנה. כל המתכונים הם קיבוץ גלויות ישראלי, פשוטים וטעימים לכל מטבח ביתי ולכל בני המשפחה, ילדים כגדולים. המטבח משולב במרכיבים בהישג יד - ירקות, פירות, קטניות, פסטות ובשרים. רוב המתכונים צמחוניים וטבעוניים.בעל הבלוג "קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם" שבו למעלה מ1700 מתכונים ואלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו הירשמו לייקו ותיהנו מעדכונים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות".
kobyfridman
kobyfridman

מתכונים אחרונים מאת kobyfridman (צפו בכולם...)

kobyfridman
koby2216874@gmail.com

הוסף תגובה

Scroll To Top
%d בלוגרים אהבו את זה: