רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - במטבח של פלג - אגרול אבוקדו

אגרול אבוקדו

טור המתכונים של פלג בכור והפעם אגרול אבוקדו נפלא ומעורר תיאבון

המצרכים:

עלי פילו
מחית אבוקדו
אבוקדו חתוך לקוביות קטנות
גרעיני רימון
פלפל סודני יבש גרוס
עלי מיקרו שונים (לא חובה)
ביצה טרופה
שמן עמוק לטיגון

אופן ההכנה:

חותכים אבוקדו לקוביות קטנות,

מוסיפים מלח ופלפל סודני גרוס, גרעיני רימון וכף מחית אבוקדו (לא חייב) מערבבים היטב יחד,

לוקחים על פילו וחותכים לחצי, מניחים במרכז העלה ערימה יפה,

מוסיפים מעל עלי מיקרו לפי הטעם ומגלגלים, 

מורחים ביצה על כל הדופן הרחבה, מקפלים את שתי הצדדים על המילוי (הדפנות הצרות),

מורחים שוב ביצה על אותה דופן ומגלגלים את יתרת הפילו כמו אגרול עד הקצה שנדבק מהביצה,

מניחים על החצי השני של הפילו ועוטפים באותה צורה שוב, 

מטגנים בשמן עמוק חם כמה שניות עד שהבצק מקבל גוון חום,

מגישים עם רוטב מיונז שום.

בתיאבון 

הוסף תגובה

Scroll To Top
%d בלוגרים אהבו את זה: