רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - השף הפשוט - קובי פרידמן - אצטרובל תפוחי אדמה

אצטרובל תפוחי אדמה

השף הפשוט קובי פרידמן מכין אצטרובל תפוחי אדמה בחיתוך זיגזג עם שמן זית וצ'ילי מתוק. מנה יפהפיה וטעימה בטירוף

למתכון המלא גללו למטה.

מקלפים תפוחי אדמה בינוניים-גדולים וחותכים אותם באלכסון עם סכין זיגזג בשני הכיוונים ליצירת מעויינים. כדי ליצור חיתוך מושלם, הניחו את תפוח האדמה בין שני קרשי חיתוך, כך שהסכין לא יורדת עד הסוף.

מניחים את תפוחי האדמה על נייר אפייה בתבנית, מורחים שמן זית וצ'ילי מתוק ומפזרים מלח לפי הטעם.


מכניסים לתנור שחומם מראש ל-190 מעלות עד ריכוך והשחמה יפה.


מגישים לצד טחינה ורוטב צ'ילי מתוק.

מצרכים:

תפוחי אדמה
שמן זית
צ'ילי מתוק
מלח לפי הטעם

טחינה וצ'ילי מתוק להגשה

אופן ההכנה:

מקלפים תפוחי אדמה בינוניים-גדולים וחותכים אותם באלכסון עם סכין זיגזג בשני הכיוונים ליצירת מעויינים. כדי ליצור חיתוך מושלם, הניחו את תפוח האדמה בין שני קרשי חיתוך, כך שהסכין לא יורדת עד הסוף.
מניחים את תפוחי האדמה על נייר אפייה בתבנית, מורחים שמן זית וצ'ילי מתוק ומפזרים מלח לפי הטעם.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-190 מעלות עד ריכוך והשחמה יפה.
מגישים לצד טחינה ורוטב צ'ילי מתוק.

מוזמנים להיכנס לדף הפייסבוק שלי, שם תוכלו למצוא המון מתכונים פשוטים וטעימים עם תמונות של שלבי ההכנה.

kobyfridman

kobyfridman

בן 62, יליד רחובות, בשלן ושף כ-40 שנה. כל המתכונים הם קיבוץ גלויות ישראלי, פשוטים וטעימים לכל מטבח ביתי ולכל בני המשפחה, ילדים כגדולים. המטבח משולב במרכיבים בהישג יד - ירקות, פירות, קטניות, פסטות ובשרים. רוב המתכונים צמחוניים וטבעוניים.בעל הבלוג "קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם" שבו למעלה מ1700 מתכונים ואלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו הירשמו לייקו ותיהנו מעדכונים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות".
kobyfridman
kobyfridman

מתכונים אחרונים מאת kobyfridman (צפו בכולם...)

kobyfridman
koby2216874@gmail.com

הוסף תגובה

Scroll To Top
%d בלוגרים אהבו את זה: