רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - במטבח של פלג - דגי פורל במרינדה ירוקה

דגי פורל במרינדה ירוקה

טור המתכונים של פלג בכור והפעם דגי פורל עסיסיים ונפלאים במרינדה ירוקה ורעננה

מצרכים:

דגי פורל 

מרינדה:

צרור פטרוזיליה 

צרור כוסברה

ראש שום

200 גרם חמאה

כוס שמן זית

מלח

מיץ לימון

 

אופן ההכנה:

חורצים חריץ ארוך בגב הדג, שמים שמן זית במחבת ומחממים היטב,

מטגנים את הדג כדקה בכל צד ומניחים בתבנית עמוקה:

מכינים מרינדה (במעבד מזון): 

מכניסים למעבד המזון צרור פטרוזיליה, צרור כוסברה, ראש שום שלם ומעבדים עד שנהיה דק דק,

מוסיפים 200 גרם חמאה מומסת, מיץ מלימון שלם, רבע כוס שמן זית ומלח לפי הטעם,

מורחים את המרינדה בכמות נדיבה על שני צידי הדג ומעט מלח גס מלמעלה,

ומכניסים לתנור ל- 10\15 דקות,

מוצאים מהתנור,

כשמורידים לצלחת לוקחים כמות נדיבה מהרוטב ושמים על הדג. 

בתאבון 

הוסף תגובה

Scroll To Top
%d בלוגרים אהבו את זה: