רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - מאכלי חגים - פסח - דלעת אקזוטית צלויה

דלעת אקזוטית צלויה

תוספת מעולה לשולחן החג – דלעת צלויה בסילאן. טעימה, יפהפיה, פשוטה להכנה ואפילו בריאה

sharon saar
"כל אישה צריכה חדר משלה עם דלת שאפשר לסגור וחלון שאפשר לפתוח אל עצמה" (מיכל ליבדינסקי).
המטבח שלי הוא החדר שלי. כאן נמצאים הדלת והחלון שלי, הדרך והמסע שלי אלי. כאן אני עושה הפסקה ממירוץ החיים והשגרה, חולמת חלומות וחוזה חזיונות. כאן אני מקבלת תמיכה, אמונה, חיבוק וברכה.
ואתם? מוזמנים לבקר ולחלוק איתי רגעים של קסם במטבח.

sharon saar
sharon saar

מתכונים אחרונים מאת sharon saar (צפו בכולם...)

sharon saar
sharonsaar@gmail.com

הוסף תגובה

Scroll To Top
  • טורים אישיים

  • משהו טעים -    רחלי קרוט
    משהו טעים - רחלי קרוט
  • יופי במטבח - הבלוג של חיה דר
    יופי במטבח - הבלוג של חיה דר
  • קסם של עוגה - הבלוג של יהודית מורחיים
    קסם של עוגה - הבלוג של יהודית
  • המרכיב הסודי - אולגה טוכשר
    המרכיב הסודי - אולגה טוכשר
  • במטבח של מעייני - מעיין נדיר
    במטבח של מעייני - מעיין נדיר
  • חדש על המדף - החמישיה
    חדש על המדף - החמישיה
  • STYLEPAGE

  • 40 טיפים גאוניים לטיפוח ואיפור
    40 טיפים גאוניים לטיפוח ואיפור
  • מ-3 ל-5 חדרים מעוצבים
    מ-3 ל-5 חדרים מעוצבים