רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - קינוחים - המדריך המושלם להכנת קרם פטיסייר

המדריך המושלם להכנת קרם פטיסייר

אחד הקרמים הבסיסיים ביותר בקונדיטוריה הוא קרם פטיסייר. מדובר בקרם עשיר ומבושל המבוסס על חלב, חלמונים וקורנפלור, שמהווה את הבסיס למאות ואלפי קינוחים ועוגות

oogio.net
קונדיטורית מקצועית, צלמת ובעלת הבלוג עוגיו.נט. עוסקת בתוכן אינטרנטי כבר שנים בתפקידים מגוונים בעולם הקולינריה, חיה ונושמת קינוחים ותמיד-תמיד תמצאו אצלי עוגה או עוגיות בבית. חוץ מזה אני חובבת מושבעת של חתולים ולעולם אעדיף את טוויטר על פייסבוק.
oogio.net
oogio.net
oogio.net

הוסף תגובה

Scroll To Top
%d בלוגרים אהבו את זה: