רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - חדשות האוכל - חדשות האוכל

חדשות האוכל

תפריטים חדשים, מסעדות חדשות, אירועים מיוחדים ופסטיבל בירות ונקניקיות. מדור חדשות האוכל

יאם פלא מוק בטייגר לילי. צילום: דניאל לילה

יום הולדת 5 לטייגר לילי

המסעדה התאילנדית טייגר לילי חוגגת יום הולדת 5 ומציעה לכבוד החגיגה 5 מנות ו-5 צ'ייסרים במחירים מיוחדים בין התאריכים 25-11 במרץ. בין המנות שיוגשו – יאם קוטייאו – סלט פרגית עם אטריות אורז, בצל ירוק, כוסברה, נענע וקריספי שאלוט ברוטב דגים, תמרינדי ואויסטרס, יאם פלא מוק – קלמארי חלוט עם בצל ירוק, סלרי, שום, צ'ילי, רוטב דגים ומיץ לימון ונו מנאו – מדליוני פילה בקר על מצע קריספי נודלס, באק צ'וי ופטריות אנוקי.

 

צלעות טלה במסעדת הרברט סמואל. צילום: אפיק גבאי

דרך הגפנים: ערבי קונספט במסעדת הרברט סמואל

מסעדת הרברט סמואל מצטרפת לחגיגות 70 שנה לישראל עם ערבי קונספט מיוחדים, שמתמקדים בחבלי היין השונים בארץ. בארבעת הערבים המיוחדים תוכלו ליהנות ממנות המבוססות על חומרי גלם מקומיים שילוו ביינות המאפיינים כל חבל ארץ. הערב הראשון יתקיים ב-7/3/18 ויוקדש לרמת הגולן עם מנות של בקר בשילוב פירות ויינות של יקב רמת הגולן. בהמשך יתקיימו ערב הרי יהודה (09/05/18), ערב מורדות הכרמל והעמקים (20/06/18) וערב הר הנגב (10/10/18).

 

נודלס צ'יקן שרימפס במסעדת פריים. צילום: אור גפן

מנות חדשות במסעדת פריים

מסעדת פריים מוסיפה לתפריט 6 מנות חדשות – פרייד רייס עוף (אורז מוקפץ עם נתחי עוף וירקות), פרייד רייס בקר (אורז מוקפץ עם נתחי בקר וירקות), נודלס שרימפס צ'יקן (אטריות ביצים מוקפצות עם שרימפס, חזה אווז מעושן ונתחי עוף), פו גרה וופל (ופל בלגי עם נתחי כבד אווז צלויים ברוטב פלאם ויין אדום), קצ'ויה רול (סושי אינסייד-אאוט עם סלמון ואבוקדו) וקינוח זוגי של קרמבל עוגת גבינה ומרנג מפורר בליווי פירות ומקרון לקישוט. ניתן ליהנות מהמנות החדשות בסניפי המסעדה ברמת החייל, ראשון לציון ונתב"ג.

 

Wok to Walk מגיעים לישראל. צילום: עופר חן

הסניף הראשון של Wok to Walk בישראל

הרשת הבינלאומית Wok to Walk, לה כ-100 סניפים ברחבי העולם, הגיעה לאחרונה לישראל ופתחה את הסניף הישראלי הראשון ברחוב נחלת בנימין 52 (פינת רוטשילד) בתל אביב. הסועדים מוזמנים לבחור בסיס (נודלס, דגנים או ירקות) ולהוסיף לו מרכיבים אהובים ורוטב לפי בחירתם. המנה מוקפצת במקום בתוך 3 דקות. עלות מנת בסיס עם רוטב – 21.90 ש"ח. למחיר זה מתווסף מחיר התוספות (12-3 ש"ח).

 

מנות חדשות בבלו הול מיוסיק. צילום: אלעד ברמי

מתיחת פנים ותפריט חדש לבלו הול מיוסיק

הבר הוותיק ביותר בירושלים, הבלו הול מיוסיק, עבר שיפוץ כללי ומתיחת פנים והפך לבר-מסעדה שיהיה פתוח לאירועים בלבד בשעות הצהריים, והחל מהשעה 18:00 לקהל הרחב. המקום מציע תפריט אוכל עשיר ובר אלכוהול איכותי, ובכל ערב תתקיים הופעה של מוסיקה חיה, כשבימי חמישי יעלה אחרי ההופעה גם דיג'יי למסיבת ריקודים אל תוך הלילה.

 

הביר גארדן של פאולנר במתחם שרונים בהוד השרון. צילום: אנטולי מיכאלו

פסטיבל בירה חורפי בביר גארדן של פאולנר

הביר גארדן של פאולנר במתחם שרונה בת"א ובמתחם שרונים בהוד השרון חוגגים את הסלבטורפסט, פסטיבל הבירה החורפי במהלך חודש מרץ. בזמן הפסטיבל, שמתקיים בארץ השנה בפעם הרביעית, יציע הביר גארדן תפריט נקניקיות חדש לצד בירת דאבל בוק 7.9%. בין הנקניקיות המוצעות קורנדוג, נקניקיית המבורגר, נקניקיית קאריוורסט ונקניקיית XXXL.

 

תמונה ראשית: נקניקיית XXXL בפסטיבל הבירה בביר גארדן. צילום: אנטולי מיכאלו

 

 

 

 

 

FoodPage Team
כל המתכונים הכי טובים באתר אחד
FoodPage Team

מתכונים אחרונים מאת FoodPage Team (צפו בכולם...)

FoodPage Team

הוסף תגובה

Scroll To Top
%d בלוגרים אהבו את זה: