רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - בריאות ודיאטה - חטיף תפוחי עץ מיובשים

חטיף תפוחי עץ מיובשים

השף הפשוט קובי פרידמן עם מתכון לתפוחי עץ מיובשים בתנור, חטיף סופר טעים וסופר בריא שתמיד כיף לנשנש

למתכון המלא גללו למטה.

מקלפים 3 תפוחי עץ חמוצים (גרנד), מוציאים את הליבה עם הגרעינים וחותכים לטבעות של 2-3 מ"מ.


מניחים את טבעות התפוחים בתבנית אפייה על נייר אפייה, זו ליד זו, ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-80 מעלות (טורבו) עד שמתייבשים. שימו לב שלא יישרפו.

מצרכים:

3 תפוחי עץ גרנד (חמוצים)

אופן ההכנה:

מקלפים את התפוחים, מוציאים את הליבה עם הגרעינים וחותכים לטבעות של 2-3 מ"מ.
מניחים את טבעות התפוחים בתבנית אפייה על נייר אפייה, זו ליד זו, ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-80 מעלות (טורבו) עד שמתייבשים. שימו לב שלא יישרפו.

אפשר לשדרג ולהוסיף סוכר חום וקינמון.

מוזמנים לבקר בדף הפייסבוק שלי, בו מחכים לכם עוד למעלה מ-1,600 מתכונים פשוטים וטעימים.

 

kobyfridman

kobyfridman

בן 62, יליד רחובות, בשלן ושף כ-40 שנה. כל המתכונים הם קיבוץ גלויות ישראלי, פשוטים וטעימים לכל מטבח ביתי ולכל בני המשפחה, ילדים כגדולים. המטבח משולב במרכיבים בהישג יד - ירקות, פירות, קטניות, פסטות ובשרים. רוב המתכונים צמחוניים וטבעוניים.בעל הבלוג "קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם" שבו למעלה מ1600 מתכונים ואלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו לייקו ותיהנו מעדכונים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות".
kobyfridman
kobyfridman

מתכונים אחרונים מאת kobyfridman (צפו בכולם...)

kobyfridman
koby2216874@gmail.com

הוסף תגובה

Scroll To Top
  • טורים אישיים

  • משהו טעים -    רחלי קרוט

    משהו טעים - רחלי קרוט

  • יופי במטבח - הבלוג של חיה דר

    יופי במטבח - הבלוג של חיה דר

  • קסם של עוגה - הבלוג של יהודית מורחיים

    קסם של עוגה - הבלוג של יהודית

  • המרכיב הסודי - אולגה טוכשר

    המרכיב הסודי - אולגה טוכשר

  • במטבח של מעייני - מעיין נדיר

    במטבח של מעייני - מעיין נדיר

  • חדש על המדף - החמישיה

    חדש על המדף - החמישיה

  • STYLEPAGE

  • 40 טיפים גאוניים לטיפוח ואיפור

    40 טיפים גאוניים לטיפוח ואיפור

  • מ-3 ל-5 חדרים מעוצבים

    מ-3 ל-5 חדרים מעוצבים

%d בלוגרים אהבו את זה: