רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - כללי - כבר טעמתם דג עם אבטיח?

כבר טעמתם דג עם אבטיח?

מנות ספיישל קיץ חדשות במסעדת שוק מאריס שוק צפון

מסעדת – שוק מאריס SEA BAR בשוק צפון משיקה 6 מנות קיציות, מקוריות וטעימות על טהרת הדגים ופירות הים.

שף המסעדה נתי נייזוב מחדש את התפריט באופן תדיר, בהתאם לדגה שעלתה בחכה והגיעה למטבח המסעדה באותו הבוקר.

בין השאר מציע השף שילובים ייחודיים בין מתנות הים לפירות העונה דוגמת קולי אננס או אבטיח טרי.

הודות לקונספט הייחודי של המקום, המשלב דוכן אוכל עם חנות לממכר דגים תוכלו ליהנות ממנות יוקרתיות במחיר שווה לכל כיס.

מנות הספיישל החדשות והקייציות :

סביצ'ה טונה, סלמון ואינטיאס נחים על אבטיח משגע עם נגיעות של יוגורט  יוזו – 58 ש"ח

סשימי סלמון שוחה בקולי אננס שרוף, פלפל צ'ילי וטרגון – 38 ₪

פילה מוסר בקראסט של בזיליקום טרי, קרם שום ירוק וחצילים שרופים – 69 ש"ח

מחבת חגיגת פירות ים – שרימפס קלאמרי  וקוקי סאן זיאק – 98 ₪

איקרה לבנה, טוסטונים, עגבניות שרי תמר, בצל אדום ושמן זית ישראלי – 38 ש"ח

רול סלמון אבוקדו ארוגלה סמוק סלמון ומעלה ומיונז יפאני – 38 ₪

ומעבר למנות הספיישל המיוחדות, המקום מציע גם כמה מנות דגל נוספות מעולות שמהן נהנו בפעם האחרונה שביקרנו במקום:

המנה הראשונה:

מיקס סשימי (3 סוגי דגים): סשימי טונה, סלמון ודג לבן, בליווי רטבים מפנקים במיוחד: רוטב על בסיס טום יאם, פלפל צ'ילי, מיסו ואיולי קארי. הדגים היו טריים ונימוחים, מטופלים היטב במבחר של רטבים מענגים שמחמיאים מאוד לדגים נאים. המנה מוגשת בנדיבות ומפנקת במיוחד.   

מחיר: 92 ₪

מנה שנייה:

פיתה טרטר- מיקס דגים וירקות קצוצים ברוטב איולי קארי וצ'יפוטלה.  המנה מגיעה בפיתה בינונית מחיטה מלאה, מלאה בנדיבות גדולה, השילוב של רוטב הטרטר עם מיקס הדגים והירקות הקצוצים יוצר שילוב מעניין שמזכיר את המטבח המזרח אירופאי, מנה מפנקת ומענגת, חובבי המיונז יאהבו אותה במיוחד.


מחיר: 34 ₪.  

מנה שלישית:

המבורגר סרטנים: קציצות סרטנים ושרימפס, ברוטב טום יאם וצ'ימיצ'ורי בלחמנייה מתוקה וטרייה. מנה משביעה שמתאימה למי שמגיע רעב לשעת הצהריים, הקציצה מאוד טעימה, צ'אנקים של שרימפס טרי שחובקת אותם קציצת הסרטנים העסיסית. מנה מיוחדת ומפתיעה.

מחיר: 25 ₪.

מנה רביעית:

מיקס פירות ים טבעי- שרימפס, קלמרי וקוקי. צלייה על מחבת בתיבול עדין של מלח, פלפל, מיץ לימון, שמן זית ומעט מהרטבים הנוספים שטעמנו קודם ועיטרו בעדינות את הצלחת. פירות הים היו טריים, עסיסיים ומטופלים היטב.

מחיר: 98 ₪

האווירה במקום היא אווירת שוק מעודן וחוויית האכילה נעימה, אוורירית וקלילה.

הישיבה מול הדוכן מאפשרת מבט ישיר למטבח ולדוכן, אפשר לראות את השף הצעיר, הצנוע והמוכשר נתי נייזוב

מרקד בקלילות במטבח, רק בן 24 אך שולט באופן מרשים במטבח שלו ומוציא מנות נדיבות וטעימות.  

 

מסעדת שוק – מאריס SEA BAR – שוק צפון רחוב ראול ולנברג 20 תל אביב  | טלפון: 03-6344432

שעות פתיחה: א'-ה': 10:00-22:00 / שישי: 9:00-16:00 

 

הוסף תגובה

Scroll To Top
%d בלוגרים אהבו את זה: