רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - בריאות ודיאטה - כרובית שלמה בתנור

כרובית שלמה בתנור

השף הפשוט קובי פרידמן מכין כרובית שלמה בתנור ברוטב של שמן זית, חרדל ומיונז. אפילו הילדים יאהבו

kobyfridman

בן 62, יליד רחובות, בשלן ושף כ-40 שנה. כל המתכונים הם קיבוץ גלויות ישראלי, פשוטים וטעימים לכל מטבח ביתי ולכל בני המשפחה, ילדים כגדולים. המטבח משולב במרכיבים בהישג יד - ירקות, פירות, קטניות, פסטות ובשרים. רוב המתכונים צמחוניים וטבעוניים.בעל הבלוג "קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם" שבו למעלה מ1700 מתכונים ואלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו הירשמו לייקו ותיהנו מעדכונים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות".

למתכון המלא גללו למטה.

מבשלים חצי בישול (שלא תתרככנה לגמרי) 3 כרוביות בשלמותן במים עם חצי כפית מלח. מסננים מהנוזלים ומצננים.


מכינים את הרוטב: מערבבים יחד כף חרדל, כף מיונז, 5 כפות שמן זית, כף אבקת מרק פרווה, חצי כפית פלפל שחור גרוס ומלח לפי הטעם.


מניחים את הכרוביות על נייר אפייה בתבנית ומורחים עליהן את הרוטב.


מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, עד שהן משחימות יפה.

מצרכים:

3 כרוביות קטנות-בינוניות
חצי כפית מלח + מלח לרוטב
כף חרדל
כף מיונז
5 כפות שמן זית
כף אבקת מרק פרווה
חצי כפית פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

מבשלים את הכרוביות בשלמותן חצי בישול (שלא תתרככנה לגמרי) במים עם חצי כפית מלח. מסננים מהנוזלים ומצננים.
מכינים את הרוטב: מערבבים יחד חרדל, מיונז, שמן זית, אבקת מרק, פלפל שחור ומלח לפי הטעם.
מניחים את הכרוביות על נייר אפייה בתבנית ומורחים עליהן את הרוטב.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, עד שהן משחימות יפה.

 

עוד מתכונים פשוטים ומעולים מחכים בדף הפייסבוק ובאינסטגרם שלי.

kobyfridman

kobyfridman

kobyfridman
kobyfridman
koby2216874@gmail.com

הוסף תגובה

Scroll To Top
-->
%d בלוגרים אהבו את זה: