רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - דגים - לוקוס צרוב עם פירה בטטה וטימין

לוקוס צרוב עם פירה בטטה וטימין

מנה מרשימה לראש השנה – פילה לוקוס צרוב על מחבת עם פירה בטטה ותפוחי אדמה. כמה פשוט להכין ככמה טעים וחגיגי

מצרכים לדג:
לוקוס נקי מעצמות עם העור, חתוך למנות אישיות
כף שמן זית לתיבול
מלח
פלפל לבן
כף טימין טרי קצוץ

לפירה בטטה:
בטטה
תפו"א אדום
30 גרם חמאה
מלח
פלפל לבן

אופן הכנה:
– הכנת הדג לפני צריבה: מנקים את הדג מעצמות וחותכים למנות אישיות.
– הכנת הפירה: מבשלים בטטה ותפו"א עד ריכוך, מסננים מהמים ומועכים לפירה, מוסיפים קוביות חמאה ומתבלים במלח ופלפל לבן.
– צריבת הדג: מחממים מחבת פסים, כאשר המחבת חמה ומעלה מעט עשן מוסיפים כף שמן זית ומניחים את הדג כאשר צד העור כלפי מטה, מתבלים במלח, פלפל לבן וטימין.
– הופכים את הדג לצד השני כאשר צבעו הופך ללבן בקצוות וצורבים לעוד שתי דקות.
– להגשה: מניחים את פירה הבטטה ומעליו את הדג, סוחטים מעט ליים/לימון מעל הדג.

מתכון וצילום: בת-חן סטודיו לבישול ואפייה

בת-חן דיאמנט
שמי בת-חן ואני שפית במקצועי .
למדתי בישול בניו-יורק ועבדתי במסעדות בעולם.
אני מעבירה סדנאות בישול ואפייה.
חיה ונושמת את העולם המופלא של בישול ואפייה.
מזמינה אתכם ללמוד,לטעום ולחוות ביחד איתי סדנאות בישול ואפיה בסטודיו שלי במושב עין-ורד.
מוזמנים להיכנס לדף העיסקי שלי בפייסבוק : "בת-חן סטודיו לבישול ואפיה.
בת-חן דיאמנט
בת-חן דיאמנט

מתכונים אחרונים מאת בת-חן דיאמנט (צפו בכולם...)

בת-חן דיאמנט
batchen.diamant@gmail.com

הוסף תגובה

Scroll To Top
  • טורים אישיים

  • משהו טעים -    רחלי קרוט

    משהו טעים - רחלי קרוט

  • יופי במטבח - הבלוג של חיה דר

    יופי במטבח - הבלוג של חיה דר

  • קסם של עוגה - הבלוג של יהודית מורחיים

    קסם של עוגה - הבלוג של יהודית

  • המרכיב הסודי - אולגה טוכשר

    המרכיב הסודי - אולגה טוכשר

  • במטבח של מעייני - מעיין נדיר

    במטבח של מעייני - מעיין נדיר

  • חדש על המדף - החמישיה

    חדש על המדף - החמישיה

  • STYLEPAGE

  • 40 טיפים גאוניים לטיפוח ואיפור

    40 טיפים גאוניים לטיפוח ואיפור

  • מ-3 ל-5 חדרים מעוצבים

    מ-3 ל-5 חדרים מעוצבים

%d בלוגרים אהבו את זה: