רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - כללי - לחם שום נתלש עם עשבי תיבול

לחם שום נתלש עם עשבי תיבול

מאפה מלוח, חם ומזמין עם שום ועשבי תיבול – מהמטבח של סבתא דבורה

FoodPage Team
FoodPage Team

כל המתכונים הכי טובים באתר אחד

לחם שום נתלש עם עשבי תיבול

מה יותר כיף מלהוציא מהתנור מאפה מלוח, חם ומזמין עם שום ועשבי תיבול? הרי לכם מתכון מעולה הישר מהמטבח של דבורה אוזנה.

מצרכים:

קילו קמח
שתי כפות שמרים
שתי כפות סוכר
כפית מלח
שלוש כוסות מים פושרים
חצי כוס שמן זית

הוראות הכנה: 

הכניסו לקערת מיקסר את הקמח, השמרים והסוכר.

הוסיפו בהדרגה את המים והשמן ולבסוף את המלח.

לושו את הבצק כחמש דקות (לא נורא אם יוצא טיפה דביק).

הניחו בקערה לתפיחה וכסו אחרי חצי שעה.

שטחו בתבנית משומנת בצורה אחידה והתפיחו שוב חצי שעה נוספת.

חתכו לאורך ולרוחב ומרחו מעל פסטו ירק.

הכניסו לתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות למשך 30 דקות.

מתכון לפסטו ירק: 
צרור כוסברה,
צרור פטרוזיליה,
ארבע שיני שום,
כוס שמן זית,
מלח גס,
הוראות הכנה: טחנו יחד את כל המרכיבים במעבד מזון או קצצו ביד.

בהצלחה ובתיאבון :)

 

על המתכונאית: דבורה אוזנה 

"אימא לארבעה וסבתא לשמונה, מאז שאני זוכרת את עצמי תמיד הייתי צמודה לאימא שלי במטבח,

כל מה שהיה קשור בו ריגש ועניין אותי- בישול, אפייה, כלים יפים, גדג׳טים. אט אט למדתי את האוכל של אימא, מצאתי את עצמי מאלתרת,

משנה מרכיבים, ממציאה קינוחים, ומקבלת פרגונים ופידבקים חיוביים מכולם. מתחביבי החדשים- צילום אוכל. דואגת להגשה יפה ומקבלת השראה מהאינטרנט".

עוד מתכונים של דבורה תמצאו בפייסבוק שלה :)

הוסף תגובה

Scroll To Top
-->
%d בלוגרים אהבו את זה: