רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - תוספות - אורז - מג’דרה פריקה עם עדשים כתומות

מג’דרה פריקה עם עדשים כתומות

גרסה מיוחדת וטעימה בטירוף למנה הכי אהובה – מג’דרה פריקה (חיטה שדומה בטעמה לבורגול) עם עדשים כתומות וקוביות בצל רכות. והכי טעים? להגיש עם טחינה

רחלי קרוט
גדלתי מתחת לסינר ההונגרי של סבתא ולצד הפירושקי והלביבות של סבא. הטעמים האלה הפכו שנים אחר כך לתשוקה גדולה לאוכל ולזיכרונות שמגיעים ביחד איתו.

מגדלת עגבניות שרי, פלפלים חריפים ואת הכלבה הפחוסה שלי, ובין לבין עורכת את אתר פודפייג'.

וכן, יש לי באמת אלרגיה נפשית לטונה.
רחלי קרוט
רחלי קרוט
רחלי קרוט
raheli.krut@gmail.com

הוסף תגובה

Scroll To Top
%d בלוגרים אהבו את זה: