רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - כללי - ניוקי ערמונים וכמהין ברוטב עשיר

ניוקי ערמונים וכמהין ברוטב עשיר

מתכון לניוקי ערמונים אוורירי, רך ונימוח – ברוטב משגע

FoodPage Team
FoodPage Team

כל המתכונים הכי טובים באתר אחד

ניוקי ערמונים וכמהין ברוטב עשיר

אנשים רבים נמנעים מניוקי בטענה  ש"הניוקים הם כמו סוכריות גומי דביקות ולא נעימות", הניוקים האלה לעומת זאת, הם קלילים, אווריריים כמו עננים רכים, נימוחים ומושלמים, והרוטב העשיר שהם רובצים בו, פשוט משגע…

מצרכים: 

6 תפוחי אדמה מסוג רטה (חובה).

חצי כוס ריקוטה פרסקה.

חלמון אחד.

2 כפיות מחית כמהין.

מלח ופלפל.

עכשיו לרוטב הממכר:

2 כוסות ציר ירקות

200 גר חמאה

כף מחית כמהין

3 עלי מרווה

מלח

פלפל

2 שקיות ערמונים בוואקום קצוצים.

הביאו את כל המרכיבים לרתיחה.

הניוקי יצופו במים רותחים מומלחים ומיד יעברו לרוטב הרותח.

הוראות הכנה:

תפוחי האדמה ינוחו בתנור על מלח גס ב-200 מעלות עד לריכוך מלא.

את התכולה שלהם נערבב עם חצי כוס קמח, חצי כוס ריקוטה פרסקה, חלמון אחד, 2 כפיות מחית כמהין, מלח ופלפל.

לישה ידנית, יצירת נקניקים ובעזרת קלף בצק יצירת מקטעים שמנמנים בקוטר של 2 סמ על 2 סמ אורך.

הניחו את הניוקי במים רותחים וממולחים והמתינו שיצופו.

העבירו את הניוקים הצפים לרוטב הרותח ופזרו פרמז'ן למעלה.

בתיאבון :)

 

יעל לבקוביץ

"אני אמא לשלושה, בת 45, בת זוגו של אבי. שחייה ומחול הם שני עולמות שליוו אותי בילדות, בנערות ובבגרות.

שחיתי ורקדתי מאז ומעולם. חייתי ונשמתי את תנועת הגוף. יצירה, קצב ומוסיקה היו ועודן אהבות גדולות ומרכזיות בחיי.

הדרכתי ואימנתי ספורטאים ורקדנים איך להניע את הגוף במים ומחוצה להם. איך לרומם את הרוח בעשייה מלאת מאמץ פיזי ומנטאלי.

עם השנים האמנות והאסתטיקה של עולם המחול התכנסו לעולם הקולינרי והאירוח.

היום אני יוצרת קצב ותנועה בחומרי גלם מופלאים ומפיחה בהם חיים מלאי קסם.

באהבה גדולה מזמינה אתכם להשתתף בחויות הטעם, הריח והמגע של יצירות אנינות טעם עשויות בקפידה

ופותחת את ליבי וביתי לארוחות מענגות בעלות אופי ייחודי".

ליצירת קשר עם יעל, מוזמנים לבקר בפייסבוק ובאינסטגרם שלה.

הוסף תגובה

Scroll To Top
-->
%d בלוגרים אהבו את זה: