רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - דגים - סביצ'ה בס על קרם שמנת חמוצה

סביצ'ה בס על קרם שמנת חמוצה

מנה מפנקת וחגיגית של סביצ'ה דג ים על קרם שמנת חמוצה, מעדן

מצרכים:

פילה בס טרי (כל דג לבן אחר יתאים גם)

1-2 נקטרינה

1 בצל סגול 

צרור כוסברה

צרור נענע

4-5 צנוניות

צ'ילי אדום/ירוק טרי

גביע שמן חמוצה

ליים

לימון

שמן זית

מלח אטלנטי

פלפל שחור גרוס טרי

 

אופן ההכנה: 

מנקים את פילה הדג מעור, עצמות וסיבים, חותכים לקוביות קטנטנות, מעבירים לקערה ומכניסים למקרר.

חותכים את הנקטרינה והצנונית לקוביות דקות וארוכות יחסית,

גם את הצ'ילי והבצל הסגול חותכים לקוביות קטנטנות, פה תשקיעו וקחו את הזמן.. המרקם של הבצל קריטי במנה.

מפרידים את עלי הנענע וקוצצים דק מאוד, גם את הכוסברה נחתוך באותה צורה, אך אם הגבעולים שלה רכים אין חובה להפריד.

חשוב לקצוץ את העשבים בפעם אחת ולא לעבור עליהם עם הסכין שוב ושוב. הטעם והצבע יהרסו.

ממליצה להפריד כל מרכיב בצלוחית נפרדת עד לרגע ההרכבה.

אל הדג מוסיפים מעט מכל הירקות שקצצנו,

מוסיפים מלח אטלנטי ופלפל גרוס, מוסיפים מיץ לימון ומערבבים היטב, מוסיפים שמן זית, מערבבים וטועמים.

עכשיו תוכלו לתקן לפי טעמכם האישי.. יותר חמוץ, יותר עשבי תיבול וכ'ו.

  • קריטי להוסיף את הלימון לפני שמן הזית. הלימון חודר אל הדג וכובש אותו, אם נתחיל בשמן הזית, הדג ייאטם ולא יספוג את שאר הטעמים.

בקערית נקייה מערבבים חצי גביע שמנת חמוצה, מעט מלח, כף שמן זית ומיץ מחצי ליים. מערבבים עד לקבלת מרקם נעים כמו יוגורט.

מרכיבים את המנה, קרם, סביצ'ה, מקשטים בעלים טריים וסיבוב קטן של שמן זית.

בתאבון!

טל מגן

"קוראים לי טל מגן, בת 23 מבאר שבע ואני טבחית.

את דרכי במטבח התחלתי בבית, אל תוך מטבח פרסי עשיר ומדהים.

את דרכי המקצועית התחלתי בגיל 17 בביסטרו בשרים קטן ונחמד בדרום הארץ,

עבדתי במסעדות שף, נחשפתי לחומרי גלם איכותיים וטכניקות ברמה הכי גבוהה,

העברתי ארוחות פרטיות בקונספט טבעוני,

וניהלתי מטבח בבית קפה-קונדטוריה קטן וקסום בקיבוץ במרכז הארץ.

מזמינה אתכם/ן לעקוב ולהתנסות במתכונים המגוונים שלי שמבוססים ברובם על המטבח האיטלקי והתאי.

בנוסף אני מפתחת מתכונים ללא גלוטן, דלי פחמימות ודלי שומן".

לעוד מתכונים של טל מוזמנות ומוזמנים לבקר בעמוד האינסטגרם שלה. 

 

FoodPage Team
כל המתכונים הכי טובים באתר אחד
FoodPage Team

מתכונים אחרונים מאת FoodPage Team (צפו בכולם...)

FoodPage Team

הוסף תגובה

Scroll To Top
%d בלוגרים אהבו את זה: