רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - דגים - סביצ'ה סלמון חגיגי

סביצ'ה סלמון חגיגי

מנת פינגר פוד כיפית וקלילה שכולם אוהבים! נהדרת לשבירת הצום..

מצרכים:

200 גרם פילה סלמון טרי נקי מעור ועצמות

כוסברה קצוצה

נענע קצוצה

בצל סגול קצוץ

פילה תפוז חתוך לקוביות

צ'ילי טרי

אבוקדו טרי

ליים

שמן זית

מלח אטלנטי

פלפל גרוס

לקרם אבוקדו:

בבלנדר מוט טוחנים את האבוקדו עם מלח ופלפל, מיץ לימון ומעט גרדת תפוז.

אופן ההכנה:

בקערה נפרדת מוסיפים את כל הירקות החתוכים, עשבי התיבול ואת הסלמון לאחר שחתכנו לקוביות קטנות ויפות.

מתבלים במלח ופלפל בעדינות, סוחטים מיץ מ-2 ליימים, מוסיפים 2 כפות שמן זית ומערבבים היטב. טועמים ומתקנים תיבול.

בכוסיות שוט קטנות מורחים מקרם האבוקדו, עורמים במרכז את הסביצה, מעטרים בצנונית/צ'ילי/עלים ומגישים. 

מומלץ להגיש עם נאצ'וס הומייד! 

 

טיפים חשובים: 

  • דג הסלמון חייב להיות טרי, אין שום אופציה להשתמש בדג קפוא. לא מבחינת טעם ולא מבחינה בריאותית.
  • כשתחתכו את הדג תצטרכו לעשות עבודה מהירה ולשמור עליו קר, אחרת הוא יתחיל להתחמם ולקבל טעם לא טוב.
  • הסביצ'ה משנה את טעמו כל כמה דקות מכיוון שהלימון מקשה את הדג, שימו לב שאתם מתבלים ומגישים מיד.

בתיאבון ובהצלחה!

טל מגן

"קוראים לי טל מגן, בת 23 מבאר שבע ואני טבחית.

את דרכי במטבח התחלתי בבית, אל תוך מטבח פרסי עשיר ומדהים.

את דרכי המקצועית התחלתי בגיל 17 בביסטרו בשרים קטן ונחמד בדרום הארץ,

עבדתי במסעדות שף, נחשפתי לחומרי גלם איכותיים וטכניקות ברמה הכי גבוהה,

העברתי ארוחות פרטיות בקונספט טבעוני,

וניהלתי מטבח בבית קפה-קונדטוריה קטן וקסום בקיבוץ במרכז הארץ.

מזמינה אתכם/ן לעקוב ולהתנסות במתכונים המגוונים שלי שמבוססים ברובם על המטבח האיטלקי והתאי.

בנוסף אני מפתחת מתכונים ללא גלוטן, דלי פחמימות ודלי שומן".

לעוד מתכונים של טל מוזמנות ומוזמנים לבקר בעמוד האינסטגרם שלה. 

FoodPage Team
כל המתכונים הכי טובים באתר אחד
FoodPage Team

מתכונים אחרונים מאת FoodPage Team (צפו בכולם...)

FoodPage Team

הוסף תגובה

Scroll To Top
%d בלוגרים אהבו את זה: