רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - קינוחים - סבלה שוקולד לבן ותות

סבלה שוקולד לבן ותות

חטיף אגוזי לוז ושוקולד תות, שהיה פשוט להכנה וכל כך טעים שלדעתי צריך להכינו לאורך כל השנה

Pascal Perez Rubin

Pascal Perez Rubin

שפית-קונדיטורית
בשלנית, אופה, עיתונאית אוכל, מתכונאית. יועצת קולינרית ומפתחת מתכונים לתעשיה. מחברת ספרי בישול, כולם רבי מכר.

בעלת פורטל קולינרי www.pascalpr.co.il
Pascal Perez Rubin
Pascal Perez Rubin

מתכונים אחרונים מאת Pascal Perez Rubin (צפו בכולם...)

Pascal Perez Rubin

הוסף תגובה

Scroll To Top
%d בלוגרים אהבו את זה: