רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - בריאות ודיאטה - סלט אספרגוס חסה עגבניות ונבטוטים ברוטב חרדל דבש

סלט אספרגוס חסה עגבניות ונבטוטים ברוטב חרדל דבש

סלט אספרגוס חסה עגבניות ונבטוטים ברוטב חרדל דבש, הישר ממטבחו של פלג בכור

המצרכים:

5 אספרגוסים חלוטים

ראש חסה ערבית או שני ראשי חסה סלנובה

4 עגבניות חתוכות לקוביות בינוניות

חצי חבילת נבטוטים

לרוטב:

2 כפיות חרדל דיג'ון עם גרגרים

2 כפות רבש

¼ כוס מיץ לימון

¼ כוס שמן זית

קורט מלח (לפי הטעם)

אופן ההכנה:

חותכים את החסה לחתיכות גסות ושמים בקערה, עליהם מפזרים את העגבניות החתוכות,

את האספרגוס החלוט (כיצד לחלוט – הסבר בסוף המתכון) חותכים באורחים של ס"מ אחד ומפזרים על העגבניות,

מחממים מחבת עם מעט שמן זית ושמים את הנבטוטים במחבת וקולים היטב בחום גבוהה עד שנהייה קריספי ו"קראנצ'י".

מצננים ושופכים על הסלט,

את כל חומרי הרוטב שמים בצנצנת עם מכסה מערבבים היטב.

שופכים על כל הרוטב ומגישים.

כיצד חולטים אספרגוס: מרתיחים סיר רחב עם מים ומעט מלח וכאשר המים רותחים זורקים את האספרגוס פנימה לשתי דקות, מוציאים ושמים במי קרח לעצירת הבישול.

 

בתאבון. 

 

 

 

הוסף תגובה

Scroll To Top
%d בלוגרים אהבו את זה: