רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - סלטים - סלט ירוק עם אגסים, שקדים ופרמז'ן

סלט ירוק עם אגסים, שקדים ופרמז'ן

בדקנו את מדיח הכלים החדש של AEG, מבלי לשבור את הגב

 

בסדנה איטלקית מיוחדת התנסינו בבישול ואפייה בסיום התהליך הגענו כמובן לחלק שכולנו פחות אוהבים – שטיפת הכלים.

להפתעתנו החוויה הייתה חיובית, במפגש עם מדיח הכלים החדש AEG Comfortlift®, שמייבאת חברת מיניליין.

המדיח החדש הוא המדיח האגרונומי הראשון בעולם, שמאפשר בעצם להרים את הסל התחתון כלפי מעלה ולפרוק ולטעון את הכלים ביעילות ובקלות, ומונע מאיתנו לשבור את הגב.

הפטנט הבלעדי שפיתחו ב-AEG, מאפשר להחליק בעדינות ולהרים את הסלסלה התחתונה כלפי מעלה עד לגובה עבודה נוח ונגיש המאפשר לפרוק בצורה נוחה את הכלים ולטעון אותם ביעילות רבה יותר.

החוויה שלנו מהשימוש במדיח החדש הייתה נעימה וקלה לתפעול, ועוד התלהבנו ממחזיקי הצלחות המתקפלים, מהסלסילה עם תפסני הסיליקון לכוסות יין, ומקוצי הסיליקון הרכים שנועדו לאחיזה יציבה של כלים עדינים במיוחד.

את מדיח AEG Comfortlift® ניתן להשיג ברשתות הסחר והמשווקים המורשים, ומחירו החל מ-  4990₪

בסדנה הכנו סלט ירוק שלא תוכלו להפסיק לנשנש, ניתן להוסיף אליו גם תפוחים.

 

סלט ירוק עם אגסים, שקדים ופרמז'ן

מצרכים:

 2 כוסות עלי רוקט שטופים ויבשים

4  לבבות חסה

8 אגסים  קלופים נקיים חתוכים לרבעים פרוסים דק

1/4 כוס עלי נענע

100 גר' פרוסות שקדים קלויות

100 גר' גבינת פרמזן חתוכה לרצועות דקיקות

 

לרוטב:

1/2 כוס מיונז

3 כפות חומץ בן יין

2 כפות דבש

3 כפות שמן זית

3 כפות מיץ לימון

גרידת לימון מלימון שלם

מלח ופלפל לפי הטעם

 

אופן ההכנה

  1. לערבב את חומרי הרוטב ולהניח בקערה קטנה בצד.
  2. לקלף את האגסים, להוציא הליבה, לחתוך לפלחים ולהשרות ברוטב.
  3. בקערה גדולה מניחים את העלים הקצוצים גס. מפזרים את האגסים ואת הרוטב. מוסיפים את האגוזים
  4. עם קולפן ירקות פורסים את הפרמז'ן לרצועות דקיקות ומניחים מעל לקישוט.

FoodPage Team
כל המתכונים הכי טובים באתר אחד
FoodPage Team

מתכונים אחרונים מאת FoodPage Team (צפו בכולם...)

FoodPage Team

הוסף תגובה

Scroll To Top
%d בלוגרים אהבו את זה: