רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - המטבח של טל מגן - סלט מוצרלה ועלים

סלט מוצרלה ועלים

סלט פרשי, קליל ומענג שהולך מצוין עם פוקאצ'ה חמה וטרייה, גג 5 דקות של הכנה סופר פשוטה ותוצאה מהממת

מצרכים:

בייבי מוצרלה (של גד מומלצת)

ענבים שחורים

עגבניות שרי תמר

לבבות חסה 

טרגון

בזיליקום (אם תמצאו יותר מזן אחד זה יהיה מעולה. לדוגמא: בזיל סגול, תאילנדי, פרסי)

בלסמי איכותי

ליים

שמן זית

מלח ופלפל גרוסים

אופן ההכנה: 

חותכים את השרי והענבים לחצאים/רבעים,

קורעים ביד כמה עלי חסה,

מפרידים את עלי הבזיליקום והטרגון מהגבעולים,

מוסיפים אל הירקות את כדורי המוצרלה, 

מתבלים בנדיבות בפלפל גרוס, מלח, מיץ מליים אחד, 2 כפות שמן זית וכף בלסמי.

ובתיאבון!

טל מגן

"קוראים לי טל מגן, בת 23 מבאר שבע ואני טבחית.

את דרכי במטבח התחלתי בבית, אל תוך מטבח פרסי עשיר ומדהים.

את דרכי המקצועית התחלתי בגיל 17 בביסטרו בשרים קטן ונחמד בדרום הארץ,

עבדתי במסעדות שף, נחשפתי לחומרי גלם איכותיים וטכניקות ברמה הכי גבוהה,

העברתי ארוחות פרטיות בקונספט טבעוני,

וניהלתי מטבח בבית קפה-קונדטוריה קטן וקסום בקיבוץ במרכז הארץ.

מזמינה אתכם/ן לעקוב ולהתנסות במתכונים המגוונים שלי שמבוססים ברובם על המטבח האיטלקי והתאי.

בנוסף אני מפתחת מתכונים ללא גלוטן, דלי פחמימות ודלי שומן".

לעוד מתכונים של טל מוזמנות ומוזמנים לבקר בעמוד האינסטגרם שלה. 

FoodPage Team
כל המתכונים הכי טובים באתר אחד
FoodPage Team

מתכונים אחרונים מאת FoodPage Team (צפו בכולם...)

FoodPage Team

הוסף תגובה

Scroll To Top
%d בלוגרים אהבו את זה: