סלט פלפלים בצבעים מקפיצים, עם רוטב מיוחד, קליל ומהיר, הישר ממטבחו של השף הפשוט
מצרכים:
4 פלפלים בצבעים שונים (אדום כהה, אדום בהיר, צהוב וכתום).
לרוטב:
4 כפות חומץ.
2 כמות מיץ לימון.
2 גפות שמן זית.
2 כפות סילאן.
רבע כפית פלפל שחור גרוס.
רבע כפית אורגנו.
חצי כפית מלח הימאליה.
אופן ההכנה:
חתכו את הפלפלים לרצועות דקות באורך 2 וחצי ס"מ, ערבבו בקערה.
לרוטב:
ערבבו בצנצנת את כל המרכיבים,
צקו על הסלט וערבבו,
הוסיפו 4 כפות שומשום שחור קלוי על מחבת יבשה וערבבו,
תנו לנוח במקרר 4 שעות ערבבו ובתיאבון.
עוד מתכונים פשוטים ומעולים מחכים בדף הפייסבוק ובאינסטגרם שלי.