רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - בריאות ודיאטה - סלט פלפלים חריף

סלט פלפלים חריף

פותח את כל החושים – סלט פלפלים חריף עם עגבניות שרי. הכי טעים להגיש עם פרוסה של לחם טרי

מצרכים:

3 פלפלים ירוקים חריפים
3 גמבות (פלפל אדום מתוק)
3 פלפלים כתומים או צהובים
כ-10 עגבניות שרי אדומות
כ-10 עגבניות שרי צהובות או כתומות
8-10 שיני שום
1/4 כוס שמן זית
מלח

 

אופן ההכנה:

קוטמים את הראש של הפלפל החריף והפלפלים הצבעוניים.

מהפלפל החריף מוציאים את הגרעינים.

חוצים את כל הפלפלים לשניים.

בקערה גדולה שמים את כל הפלפלים, עגבניות השרי ושיני השום.

שופכים את השמן ומערבבים עד שמרגישים שכל הירקות עטופים בשמן.

שופכים הכל על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים בחום של 190 מעלות 25-30 דקות עד שרואים שהירקות קלויים. לשים לב לא לשרוף.

שמים שתי שקיות ניילון של סופר אחת בתוך השנייה, בזהירות מעבירים את כל הירקות לשקית, סוגרים ומניחים לחצי שעה.

פותחים את השקית ומקלפים את העור של הפלפלים. זה בסדר גמור אם לא יוצא בצורה מושלמת.

שמים הכל במעבד מזון, מוסיפים מעט מלח ובפולסים בודדים מעבדים את הירקות. אנחנו רוצים שהמרקם יהיה גס ולא חלק. מוסיפים 1-2 כפות שמן זית וטועמים לוודא שלא צריך עוד מלח.

שומרים בצנצנת במקרר עד כשבוע.

טיפים/ גיוונים:

  1. אני השתמשתי בצבעים שונים של פלפלים ועגבניות כדי לגוון עם הצבעים והטעם של הסלט אך במידה ואין אפשר בהחלט להשתמש באותו הצבע רק לשמור על הכמויות.

 

noga@adamit
שמי נגה ואני מאוד אוהבת לאפות, לבשל ולעשות ניסיונות במטבח. אני נשואה ואמא לשני ילדים מקסימים שמכניסים לי הרבה הומור ופרספקטיבה לחיים.
אני אוהבת מתכונים שהם קלים, טעימים ומרשימים בלי יותר מידי סיבוכים ואותם אני חולקת.
noga@adamit
noga@adamit

מתכונים אחרונים מאת noga@adamit (צפו בכולם...)

noga@adamit
noga@adamit.co.il

הוסף תגובה

Scroll To Top
%d בלוגרים אהבו את זה: