רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - המטבח של אלברט - סלט קפרזה, עזים ואבוקדו

סלט קפרזה, עזים ואבוקדו

מתכון מדליק של אלברט פישמן סדיקוב לסלט קפרזה, עזים ואבוקדו שיהפוך את שולחן החג שלנו לחגיגי במיוחד

סלט קפרזה, עזים ואבוקדו

מתכון מושלם לסלט קפרזה שיהפוך את שולחן החג שלכם לחגיגי במיוחד, באדיבות השף אלברט פישמן סאדיקוב.

מצרכים:

עגבניות חממה

גבינת עזים (טבעות)

אבוקדו

צ׳ילי חריף טרי

עלי בזיליקום

שמן זית

בלסמי מצומצם בסוכר חום

מלח גס

פלפל גרוס

 

אופן ההכנה:

מניחים כ-10 טבעות (תלוי בכמות הסועדים למנה) של גבינת עזים על צלחת עגולה,

חותכים אבוקדו לקוביות בינוניות ומניחים במרכז הצלחת,

על גבינת העזים מניחים עגבניות חממה בטבעות,

על שני המרכיבים מניחים עלי בזיליקום שלמים או חתוכים דק, וצ׳ילי חריף חתוך בטבעות דקות,

על כל הרכיבים מזלפים בנדיבות בלסמי מצומצם ושמן זית,

סוגרים את המנה בפיזור של מלח גס ופלפל גרוס ומגישים,

מומלץ להגיש עם לימון.

 

הידעת?

מקורו של סלט הקפרזה הוא בחבל קמפניה שבדרום איטליה.

פירוש השם הוא "סלט מקפרי"- מהאי קפרי הסמוך לנאפולי.

מרכיבי הסלט מרכיבים גם פיצה מרגריטה שהיא מאכל איטלקי ידוע, ההבדל הוא שהמרכיבים טריים ואינם מבושלים.

 

 

 

 

 

אלברט פישמן סאדיקוב

סושף, שף, שוטף כלים, טבח הכנות (כי במטבח עושים הכל).

בן 28, מתגורר בשדרות, חובב בישול מגיל 14 ובעל ניסיון של כ- 5 שנים בכמה ממטבחי השף המובילים בקולינריה התל אביבית.

כרגע השף של בר המסעדה "זה בשדרות", ובעל עסק פרטי לארוחות קונספט בבית הלקוח.

ה"אני מאמין" של אלברט:  "אוכל לא משמין, משמין מי שאוכל אותו".

מתכונים נוספים של אלברט ניתן למצוא באינסטגרם שלו :)

FoodPage Team
כל המתכונים הכי טובים באתר אחד
FoodPage Team

מתכונים אחרונים מאת FoodPage Team (צפו בכולם...)

FoodPage Team

הוסף תגובה

Scroll To Top
%d בלוגרים אהבו את זה: