רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - השף הפשוט - קובי פרידמן - סמבומלוואח בטטה גבינה

סמבומלוואח בטטה גבינה

חגיגת בטטה, בצקים וגבינות בשבועות! השף הפשוט עם מתכון מנצח וקליל למעדן קראנצ'י בטעם פיצה

חגיגת בטטה, בצקים וגבינות בשבועות! השף הפשוט עם מתכון מנצח וקליל למעדן קראנצ'י בטעם פיצה

 

למתכון המלא גללו למטה.

בשלו 2 בטטות ומעכו אותן לפירה

אחרי קירור הוסיפו לפירה:  2 כפות רוטב פיצה, חצי כפית אורגנו יבש, חצי כפית טימין יבש, פלפל ומלח לפי הטעם וערבבו.

הניחו מלוואח מופשר על קרש חיתוך ומעליו הניחו 4 כפות פירה בטטה בכל רבע של המלווח (לא לחתוך עדיין ל4)

הניחו מעל הפירה כף וחצי גבינה צהובה מגורדת (או כמה קוביות)

הניחו מעל מלוואח נוסף מופשר.  חלקו ל4 ע"י לחיצה וחיתוך.

הניחו על נייר אפייה בתבנית אפייה ומרחו שמן זית. פזרו שומשום והכניסו לתנור על חם של 180 מעלות עד השחמה יפה.

 

המתכון המלא:

בשלו 2 בטטות ומעכו אותן לפירה.אחרי קירור הוסיפו לפירה:  2 כפות רוטב פיצה, חצי כפית אורגנו יבש, חצי כפית טימין יבש, פלפל ומלח לפי הטעם וערבבו.

הניחו מלוואח מופשר על קרש חיתוך ומעליו הניחו 4 כפות פירה בטטה בכל רבע של המלווח (לא לחתוך עדיין ל4).

הניחו מעל הפירה כף וחצי גבינה צהובה מגורדת (או כמה קוביות), הניחו מעל מלוואח נוסף מופשר.  חלקו ל4 ע"י לחיצה וחיתוך.

הניחו על נייר אפייה בתבנית אפייה ומרחו שמן זית. פזרו שומשום והכניסו לתנור על חם של 180 מעלות עד השחמה יפה.

בתאבון (יוצא מעדן)!

 

דף הפייסבוק והאינסטגרם שלי מלאים בעוד המון מתכונים טעימים ופשוטים.

kobyfridman

kobyfridman

בן 62, יליד רחובות, בשלן ושף כ-40 שנה. כל המתכונים הם קיבוץ גלויות ישראלי, פשוטים וטעימים לכל מטבח ביתי ולכל בני המשפחה, ילדים כגדולים. המטבח משולב במרכיבים בהישג יד - ירקות, פירות, קטניות, פסטות ובשרים. רוב המתכונים צמחוניים וטבעוניים.בעל הבלוג "קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם" שבו למעלה מ1700 מתכונים ואלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו הירשמו לייקו ותיהנו מעדכונים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות".
kobyfridman
kobyfridman

מתכונים אחרונים מאת kobyfridman (צפו בכולם...)

kobyfridman
koby2216874@gmail.com

הוסף תגובה

Scroll To Top
%d בלוגרים אהבו את זה: