רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - במטבח של פלג - עארייס קבאב

עארייס קבאב

טור המתכונים של פלג בכור, והפעם- עראייס קבאב חלומי וקל הכנה

המצרכים:

פיתה לבנונית דקה

1 ק"ג טחון בקר עם שומן כבש

בצל גדול קלוף

ראש שום קלוף

צרור פטרוזיליה

צרור כוסברה

2 עגבניות מרוסקות בפומפייה

מלח, פלפל, בהרט (לא חובה) קינמון (לא חובה)

אופן ההכנה:

שמים את הבשר הטחון בקערת מיקסר עם וו גיטרה,

את הבצל, השום, הכוסברה והפטרוזיליה שמים במעבד מזון וטוחנים ב"פולסים" לטחינה גסה (ניתן גם לקצוץ ביד ומוסיפים לבלילה + העגבניות המרוסקות),

מתבלים במלח, פלפל, מעט קינמון ובהרט (אופציה),

מפעילים את המיקסר על הילוך איטי ל- 5 עד 7 דקות (לשחרור החלבון מהבשר כדי שלא יתפרק על הגריל),

חוצים את הפיתה הלבנונית לשניים וממלאים בשכבה דקה של קבאב, מוחצים את צידה השני של הפיתה על הבשר כך שייווצר כמו סנדוויץ' אחיד,

חותכים כל חצי לשניים, מרטיבים מעט במים מיד לפני ששמים על הגריל כדי שהפיתה לא תשרף בזמן שהקבאב מתבשל,

הרעיון הוא לעשות שיכבה דקה של בשר כדי שיספיק להיות מוכן לפני שהפיתה נשרפת, לכן מרטיבים את הפיתה קלות, 

מומלץ להגיש עם טחינה בצד,

בתיאבון! 

הוסף תגובה

Scroll To Top
%d בלוגרים אהבו את זה: