רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - במטבח של פלג - עוגיות גבינה פריכות ומלוחות 

עוגיות גבינה פריכות ומלוחות 

טור המתכונים של פלג בכור, והפעם מתכון פשוט להכנה מהירה של עוגיות גבינה פריכות ומלוחות

המצרכים:

700 גרם קמח

1 אבקת אפיה

200 גרם חמאה מומסת

כף מלח

1/2 כוס שמן

גביע גבינת שמנת זיתים או רגילה

מעט גבינת רוקפור מגורדת

150-200 מ״ל מים לפי הצורך

למעלה- ביצה טרופה ושומשום

 

אופן ההכנה:

שמים במיקסר עם וו לישה (אפשר ביד) את הקמח ואבקת האפייה, מוסיפים את החמאה המומסת, את גבינת השמנת, את המלח והשמן – וממשיכים לערבב.

בהדרגה מוסיפים את המים לפי הצורך עד לקבלת בצק רך ונעים לעבודה.

משטחים על נייר אפייה עם מערוך לעובי של כחצי ס״מ, מורחים ביצה ומפזרים שומשום,

חותכים בעזרת סכין ריבועים בבצק ומכניסים לתנור לחום של 180-200 מעלות עד שמשחים.

מצננים ואוכלים בתאבון :)

הוסף תגובה

Scroll To Top
%d בלוגרים אהבו את זה: