רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - כללי - עוגצפת- עוגת גבינה אפויה

עוגצפת- עוגת גבינה אפויה

עוגצפת- מתכון לעוגת גבינה מעולה באדיבות חלי ממן ובשדרוג קל של מירי רבינוביץ

עוגת גבינה אפויה עם שיפורים של מירי רבינוביץ 

מצרכים: 

750 גר גבינה לבנה 5%

3 חלמונים ביצה XL (או 4 L)

3 כפות קורנפלור

½ כפית אבקת וניל איכותית

40 גר פודינג וניל (2 כפות גדושות)

—————

5 חלבונים ביצה XL או 6 L

3/4 כוס תחליף "חצי סוכר"

אופציה: גרידה מ 1 לימון

 

הוראות הכנה:

  •   לחמם את התנור ל-150 מעלות ולהכניס תבנית מים רותחים שמונחת על הרשת.
  •   לשים בקערה את כל החומרים מלבד החלבונים ולערבב היטב.
  •   להקציף את החלבונים עם חצי סוכר לקצף יציב ומעט גמיש.
  •   להוסיף לתערובת הגבינות בתנועת קיפול 1/3 מהכמות ולאחר מכן את היתר.
  •   לשפוך לתבנית קוטר 20-22 מרופדת בנייר אפייה בתחתית ובצדדים.
  •   להכניס לתנור – בתוך תבנית המים.
  •   כעבור שעה וחצי לכבות את התנור ולהשאיר את העוגה לעוד שעתיים.

בתיאבון!

FoodPage Team
כל המתכונים הכי טובים באתר אחד
FoodPage Team

מתכונים אחרונים מאת FoodPage Team (צפו בכולם...)

FoodPage Team

הוסף תגובה

Scroll To Top
%d בלוגרים אהבו את זה: