רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - המטבח של טל מגן - עוף ותפוחי אדמה בתנור היישר מצרפת

עוף ותפוחי אדמה בתנור היישר מצרפת

מתכון מעורר תיאבון של טל מגן לעוף סופר נימוח, מעודן ועשיר בטעם פרשי של חמאה ועשבי תיבול טריים.

עוף ותפוחי אדמה בתנור היישר מצרפת

מתכון מרשים ומעורר תיאבון של טל מגן לעוף ותפוחי אדמה בסגנון צרפתי.

 

מצרכים:

חבילת כרעי/רגלי עוף.

4-6 תפוחי אדמה בינוניים.

200 גרם חמאה.

טימין טרי.

רוזמרין טרי.

שיני שום.

חצי כוס יין לבן.

מלח ים.

פלפל גרוס טרי.

הוראות הכנה:

מחממים תנור ל-160 מעלות,

שוטפים ומנקים היטב את העוף משומן מיותר,

פורסים את תפוחי האדמה לפרוסות דקיקות ומסדרים מהן שכבה אחידה על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה,

מתבלים את שכבת התפוחי אדמה במלח פלפל ועשבי התיבול ומוסיפים  קוביות חמאה,

מוסיפים את העוף ושיני השום, מתבלים כמו שתיבלנו את שכבת תפוחי האדמה הראשונה,

את העוף נכסה בשכבת פרוסות תפוחי אדמה ונתבל,

מעל הכל נוסיף את היין הלבן, נכסה את התבנית בנייר אפייה ונאטום הכל היטב עם נייר כסף,

מכניסים לתנור ל 5-6 שעות אפייה,

מסירים את נייר הכסף והאפייה, מגבירים את החום לכ-220 מעלות ואופים על גריל לכ-10 דקות.

תקבלו עוף סופר נימוח, מעודן ועשיר בטעם פרשי של חמאה ועשבי תיבול טריים.

ממליצה לגרר מעל העוף החם מעט פרמזן וזסט לימון שיוסיפו ארומה מטריפה.

FoodPage Team
כל המתכונים הכי טובים באתר אחד
FoodPage Team

מתכונים אחרונים מאת FoodPage Team (צפו בכולם...)

FoodPage Team

הוסף תגובה

Scroll To Top
%d בלוגרים אהבו את זה: