רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - דגים - פאייה פירות ים ויוגורט

פאייה פירות ים ויוגורט

מתכון משובח של אלברט לפאייה עם פירות ים ויוגורט

מצרכים:

פירות ים לפי בחירה (חשוב שיהיו טריים).

רסק עגבניות.

גזר.

עשבי שורש (פטרוזיליה, שמיר, כוסברה).

בצל לבן.

בצל ירוק.

שום.

אורז.

יוגרוט 35%.

מלח, פלפל, סוכר.

אופן ההכנה:

מבשלים את האורז במים רותחים חצי בישול (חשוב לבשל אך ורק במים רותחים ללא טיגון כיוון שהאורז סופג חצי מהרוטב של הפאיה והטעמים נשארים דומיננטיים),

הוסיפו שמן זית איכותי למחבת גדולה או סיר, חשוב לשים לב שלא יהיה רותח מידי כדי לא לשרוף את פירות הים.

מביאים את פירות הים לטיגון קל ומוסיפים שום שלם, ובצל לבן חתוך לקוביות.

מטגנים את הכל עד להזהבה קלה ומוסיפים את רסק העגבניות.

מוסיפים כף אחת של מלח, כף אחת של סוכר, ומבשלים על אש נמוכה עד לרתיחה.

מוסיפים את האורז לתוך הרוטב וממשיכים לבשל עד לריכוך מלא של האורז.

מוסיפים את עשבי השורש מעל ומגישים לצלחת.

לנגיעה סופית מוסיפים כף אחת של יוגורט מעל.

אלברט פישמן סאדיקוב

סושף, שף, שוטף כלים, טבח הכנות (כי במטבח עושים הכל).

בן 28, מתגורר בשדרות, חובב בישול מגיל 14 ובעל ניסיון של כ- 5 שנים בכמה ממטבחי השף המובילים בקולינריה התל אביבית.

כרגע השף של בר המסעדה "זה בשדרות", ובעל עסק פרטי לארוחות קונספט בבית הלקוח.

ה"אני מאמין" של אלברט:  "אוכל לא משמין, משמין מי שאוכל אותו".

מתכונים נוספים של אלברט ניתן למצוא באינסטגרם שלו :)

FoodPage Team
כל המתכונים הכי טובים באתר אחד
FoodPage Team

מתכונים אחרונים מאת FoodPage Team (צפו בכולם...)

FoodPage Team

הוסף תגובה

Scroll To Top
%d בלוגרים אהבו את זה: