רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - כללי - פיש אנד פוטטו

פיש אנד פוטטו

רשת גרג קפה מנדבת, מתכון – פיש אנד פוטטו קריספי ועשיר בטעמים.

מצרכים ל – 4 סועדים:

• קילו של פילה דג לבן נקי מעור ועצמות פרוס לרצועות בעובי של 1 ס"מ
• שקית אבקת טמפורה (ניתן להשיג בכל סופרמרקט )
• 1 קילו תפו"א (קליפה אדומה )
• צרור פטרוזליה
• 2 שיני שום פרוסות
• 4\1 כוס שמן זית
• 2\1 ליטר שמן קנולה לטיגון הדג

אופן ההכנה:

• מבשלים את תפו"א במים עד לריכוך מלא ומקררים, חותכים לסירות מתבלים בשמן זית פטרוזליה ושום ומעבירים לתבנית אפייה, מכניסים לתנור במצב גריל ל-15 דקות בערך.
• בסיר גבוה מחממים על אש נמוכה את השמן לדג.
• מכינים את בלילת הטמפורה לפי ההוראות ההכנה בגב האריזה.
• מעבירים את רצועות הדג לבלילת הציפוי ומשם אחד אחד לתוך השמן החם.
• ממליחים וסופגים שאריות שמן ומגישים לצד תפו"א ורטבים אהובים (קטשופ ,מיונז ,וכו').

בתיאבון :)  

FoodPage Team
כל המתכונים הכי טובים באתר אחד
FoodPage Team

מתכונים אחרונים מאת FoodPage Team (צפו בכולם...)

FoodPage Team

הוסף תגובה

Scroll To Top
%d בלוגרים אהבו את זה: