רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - מתכונים מהעולם - פסטל דה צ׳וקלו

פסטל דה צ׳וקלו

אחד מהמאכלים הכי מפורסמים בצ׳ילה. הוא עשוי מגרגירי תירס טחונים, חלב ועלי בזיליקום. את תערובת התירס מניחים מעל בשר טחון מבושל ואופים בתנור.

cookingviews
שמי ויקי ואני בעלת הבלוג: ״טעמים מקצה העולם״ שמביא לקוראים הישראלים את הטעמים של אמריקה הלטינית הרחוקה.
cookingviews
cookingviews

מתכונים אחרונים מאת cookingviews (צפו בכולם...)

cookingviews
vicky@cookingviews.com

הוסף תגובה

Scroll To Top
%d בלוגרים אהבו את זה: