רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - המטבח של טל מגן - פסטת כבדי עוף

פסטת כבדי עוף

מנת פסטה מדהימה לצהריים או ערב עם כוס יין טובה בצד

מצרכים:

חצי חבילת פסטה ספגטי/לינגוויני

חבילת כבדי עוף נקיים וחתוכים

2-3 כוסות יין אדום (איכותי בלבד)

1 בצל סגול גדול

4-5 שיני שום

4-5 תאנים טריות או 4 כפות קונפיטורת תאנים

2 כפות קונפיטורת פטל

טימין טרי

בזיליקום טרי

שמן זית

מלח

פלפל גרוס טרי

דבש/סוכר חום

אופן ההכנה:

בסיר רחב מניחים סלייסים דקים של בצל סגול, 3-4 ענפי טימין קצוצים ושמן זית.

מאדים לאט עד לריכוך וקירמול של הבצל.

מוסיפים את פרוסות השום ומוציאים הכל לצלחת בצד.

מחממים היטב את הסיר, מוסיפים לסיר עוד שמן זית ואת הכבדים.

הסיר צריך להיות חם מאוד בכדי שהכבדים יקבלו צריבה קריספית ויפה..

מתבלים בנדיבות במלח ופלפל, כשהכבדים שחומים וסגורים יפה מוציאים אותם אל הקערה עם הבצל והשום.

במקביל, בסיר גדול ועמוק מרתיחים מים עם מלח ומבשלים את הפסטה לדרגת אל דנטה.

זמן הבישול תלוי בפסטה שתבחרו, אם אתם לא בטוחים איך מרגישה פסטה אל דנטה, הורידו 2 דקות מזמן הבישול המומלץ שכתוב על גבי האריזה.

חזרה אל סיר הרוטב שלנו, 

שופכים 2-3 כוסות יין אדום, את ריבת הפטל והתאנים הטריות.

נותנים להכל לבעבע ולהתאחד לרוטב אחד, מתבלים במלח פלפל ודבש (תלוי ברמת המתיקות שאתם אוהבים, אך לערך 2-4 כפות דבש).

כשהרוטב מתחיל לקבל גוף ולהסמיך אנו מחזירים אליו את הבצל והכבדים, קורעים ביד כמה עלי בזיליקום טרי, מוסיפים את הפסטה ומעט ממי הבישול שלה.

מבשלים הכל יחד 2-3 דקות, טועמים, מתקנים תיבול ומגישים.

 

טל מגן

"קוראים לי טל מגן, בת 23 מבאר שבע ואני טבחית.

את דרכי במטבח התחלתי בבית, אל תוך מטבח פרסי עשיר ומדהים.

את דרכי המקצועית התחלתי בגיל 17 בביסטרו בשרים קטן ונחמד בדרום הארץ,

עבדתי במסעדות שף, נחשפתי לחומרי גלם איכותיים וטכניקות ברמה הכי גבוהה,

העברתי ארוחות פרטיות בקונספט טבעוני,

וניהלתי מטבח בבית קפה-קונדטוריה קטן וקסום בקיבוץ במרכז הארץ.

מזמינה אתכם/ן לעקוב ולהתנסות במתכונים המגוונים שלי שמבוססים ברובם על המטבח האיטלקי והתאי.

בנוסף אני מפתחת מתכונים ללא גלוטן, דלי פחמימות ודלי שומן".

לעוד מתכונים של טל מוזמנות ומוזמנים לבקר בעמוד האינסטגרם שלה. 

FoodPage Team
כל המתכונים הכי טובים באתר אחד
FoodPage Team

מתכונים אחרונים מאת FoodPage Team (צפו בכולם...)

FoodPage Team

הוסף תגובה

Scroll To Top
%d בלוגרים אהבו את זה: