רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - השף הפשוט - קובי פרידמן - צ'יפס של פעם

צ'יפס של פעם

השף הפשוט קובי פרידמן מכין צ'יפס מתנפח כמו של פעם. להגיש בפיתה עם פלאפל או לצד מטבל ולזלול

למתכון המלא גללו למטה.

פורסים את תפוחי האדמה לטבעות של 2-3 מ"מ.


מכינים את הטמפורה – מערבבים 1.5 כוסות בירה, כוס סודה, 2 ביצים, כפית פפריקה, חצי כפית מלח וחצי כפית פלפל לבן לבלילה אחידה.


מוסיפים לבלילה 3 כוסות קמח כוסמין מלא (אפשר להשתמש גם ברגיל) ומערבבים היטב. מכניסים למקרר לשעה.


מחממים שמן לטיגון עמוק (שיהיה חם-חם). טובלים את טבעות תפוחי האדמה בבלילת הטמפורה ומכניסים לשמן. מטגנים עד הזהבה יפה ומעבירים לנייר סופג. סוד ההצלחה הוא בטמפורה קרה מאוד ושמן חם מאוד.

מצרכים:

6-8 תפוחי אדמה
1.5 כוסות בירה
כוס סודה
2 ביצים
כפית פפריקה
חצי כפית מלח
חצי כפית פלפל לבן טחון
3 כוסות קמח כוסמין מלא (אפשר להשתמש גם ברגיל)
שמן לטיגון

אופן ההכנה:

פורסים את תפוחי האדמה לטבעות של 2-3 מ"מ.
מכינים את הטמפורה – מערבבים בירה, סודה, ביצים, פפריקה, מלח ופלפל לבן לבלילה אחידה.
מוסיפים לבלילה קמח ומערבבים היטב. מכניסים למקרר לשעה.
מחממים שמן לטיגון עמוק (שיהיה חם-חם). טובלים את טבעות תפוחי האדמה בבלילת הטמפורה ומכניסים לשמן. מטגנים עד הזהבה יפה ומעבירים לנייר סופג.
סוד ההצלחה הוא בטמפורה קרה מאוד ושמן חם מאוד.

מוזמנים להיכנס לדף הפייסבוק שלי , בו תוכלו למצוא עוד המון מתכונים טעימים ופשוטים.

 

kobyfridman

kobyfridman

בן 62, יליד רחובות, בשלן ושף כ-40 שנה. כל המתכונים הם קיבוץ גלויות ישראלי, פשוטים וטעימים לכל מטבח ביתי ולכל בני המשפחה, ילדים כגדולים. המטבח משולב במרכיבים בהישג יד - ירקות, פירות, קטניות, פסטות ובשרים. רוב המתכונים צמחוניים וטבעוניים.בעל הבלוג "קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם" שבו למעלה מ1700 מתכונים ואלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו הירשמו לייקו ותיהנו מעדכונים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות".
kobyfridman
kobyfridman

מתכונים אחרונים מאת kobyfridman (צפו בכולם...)

kobyfridman
koby2216874@gmail.com

הוסף תגובה

Scroll To Top
%d בלוגרים אהבו את זה: