רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - תוספות - פסטה - קוגל ירושלמי

קוגל ירושלמי

4 מצרכים, 4 שלבי הכנה פשוטים ויש לכם קוגל ירושלמי עם טעמים עדינים של מתוק ופיקנטי

מצרכים:
חבילה אחת של אטריות דקות ושטוחות
כוס סוכר
1/2 כוס שמן
3 ביצים
מלח ופלפל שחור

אופן הכנה:
• מבשלים את האטריות לפי ההוראות, שוטפים במים קרים ושמים בחזרה בסיר.
• בינתיים מכינים קרמל מסוכר ושמן – ממיסים את הסוכר והשמן בסיר עד שהסירופ מגיע לצבע חום כהה. שופכים על האטריות, בזהירות כשזה חם זה עשוי להשפריץ.
• מוסיפים את הביצים, מלח ופלפל לפי הטעם (זה צריך להיות חריף ומתוק) ומעבירים לתבנית עגולה או תבניות אינגליש קייק.
• אופים כשעה בחום בינוני עד שמשחים.

המתכון באדיבות ליאורה מתוך אתר יאמי המאפשר לכם להזמין אוכל ביתי ואיכותי ממיטב הבשלנים והאופים.
צילום: משק 8

>> הצטרפו לקהילה שלנו בפייסבוק

מחפשים עוד מתכונים עם אטריות? נסו את אלה:
נודלס עם קוביות עוף
ספגטי עם קוביות בטטה (טבעוני)
פשטידת פסטה קלה להכנה

FoodPage Team
כל המתכונים הכי טובים באתר אחד
FoodPage Team

מתכונים אחרונים מאת FoodPage Team (צפו בכולם...)

FoodPage Team

הוסף תגובה

Scroll To Top
  • טורים אישיים

  • משהו טעים -    רחלי קרוט

    משהו טעים - רחלי קרוט

  • יופי במטבח - הבלוג של חיה דר

    יופי במטבח - הבלוג של חיה דר

  • קסם של עוגה - הבלוג של יהודית מורחיים

    קסם של עוגה - הבלוג של יהודית

  • המרכיב הסודי - אולגה טוכשר

    המרכיב הסודי - אולגה טוכשר

  • במטבח של מעייני - מעיין נדיר

    במטבח של מעייני - מעיין נדיר

  • חדש על המדף - החמישיה

    חדש על המדף - החמישיה

  • STYLEPAGE

  • 40 טיפים גאוניים לטיפוח ואיפור

    40 טיפים גאוניים לטיפוח ואיפור

  • מ-3 ל-5 חדרים מעוצבים

    מ-3 ל-5 חדרים מעוצבים

%d בלוגרים אהבו את זה: