רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - תוספות - פסטה - קוגל ירושלמי

קוגל ירושלמי

4 מצרכים, 4 שלבי הכנה פשוטים ויש לכם קוגל ירושלמי עם טעמים עדינים של מתוק ופיקנטי

FoodPage Team
FoodPage Team

כל המתכונים הכי טובים באתר אחד

מצרכים:
חבילה אחת של אטריות דקות ושטוחות
כוס סוכר
1/2 כוס שמן
3 ביצים
מלח ופלפל שחור

אופן הכנה:
• מבשלים את האטריות לפי ההוראות, שוטפים במים קרים ושמים בחזרה בסיר.
• בינתיים מכינים קרמל מסוכר ושמן – ממיסים את הסוכר והשמן בסיר עד שהסירופ מגיע לצבע חום כהה. שופכים על האטריות, בזהירות כשזה חם זה עשוי להשפריץ.
• מוסיפים את הביצים, מלח ופלפל לפי הטעם (זה צריך להיות חריף ומתוק) ומעבירים לתבנית עגולה או תבניות אינגליש קייק.
• אופים כשעה בחום בינוני עד שמשחים.

המתכון באדיבות ליאורה מתוך אתר יאמי המאפשר לכם להזמין אוכל ביתי ואיכותי ממיטב הבשלנים והאופים.
צילום: משק 8

>> הצטרפו לקהילה שלנו בפייסבוק

מחפשים עוד מתכונים עם אטריות? נסו את אלה:
נודלס עם קוביות עוף
ספגטי עם קוביות בטטה (טבעוני)
פשטידת פסטה קלה להכנה

הוסף תגובה

Scroll To Top
-->
%d בלוגרים אהבו את זה: