רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - טבעוני - קיפודי בטטה בצ'ילי וסילאן

קיפודי בטטה בצ'ילי וסילאן

התוספת שתגנוב את ההצגה – קיפודי בטטה עם מעטה מקורמל של סילאן וצ'ילי ופנים רך ומתקתק

רחלי קרוט
גדלתי מתחת לסינר ההונגרי של סבתא ולצד הפירושקי והלביבות של סבא. הטעמים האלה הפכו שנים אחר כך לתשוקה גדולה לאוכל ולזיכרונות שמגיעים ביחד איתו.

מגדלת עגבניות שרי, פלפלים חריפים ואת הכלבה הפחוסה שלי, ובין לבין עורכת את אתר פודפייג'.

וכן, יש לי באמת אלרגיה נפשית לטונה.
רחלי קרוט
רחלי קרוט
רחלי קרוט
raheli.krut@gmail.com

הוסף תגובה

Scroll To Top
%d בלוגרים אהבו את זה: