רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - דגים - קציצות דג הנסיכה

קציצות דג הנסיכה

קציצות דג ביתיות ופשוטות להכנה, שמצליחות בכל פעם מחדש

מצרכים:

נתח דג נסיכת הנילוס, אפשר גם קפוא.

4-5 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות.

חצי בצל.

ביצה.

פירורי לחם.

מלח, פלפל.

מלא פטרוזיליה קצוצה.

הוראות הכנה: 

מרתיחים את הדג ואת קוביות תפוחי האדמה עד שמתרככים,

לאחר התרככות מועכים את כל המרכיבים יחד לפירה,

קוצצים דק דק פטרוזיליה (רק עלים, ללא גבעולים), וחצי בצל גדול,

מערבים הכל יחד וקורצים קציצות קטנות,

מטגנים בשמן עד שהן נהיות שחומות וקריספיות,

וזה הכל, בתיאבון :)

 

טיפ: קציצות הדג האלה נפלאות גם בסנדוויץ'.

המתכון באדיבות חנה דניאל.

 

 

 

 

FoodPage Team
כל המתכונים הכי טובים באתר אחד
FoodPage Team

מתכונים אחרונים מאת FoodPage Team (צפו בכולם...)

FoodPage Team

הוסף תגובה

Scroll To Top
%d בלוגרים אהבו את זה: