רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - בשר - קרם פירה עם בשר טחון

קרם פירה עם בשר טחון

קרם פירה תפוחי אדמה עם בשר טחון בתוספת אפרסק וירקות. מתכון מהמם מבית היוצר של אלברט פישמן

מצרכים:

220 גרם בשר טחון

גזר חתוך לקוביות

בצל סגול

אפרסק

מלח פלפל

שום כתוש

בצל ירוק

תפוחי אדמה

נבטי חמנייה

חמאה

אופן ההכנה:

מקלפים ומבשלים את התפוחי אדמה עד שמגיעים לרכות.

מועכים את התפוחי אדמה עד שאין גושים גדולים.

מוסיפים חמאה (כמות לפי טעם אישי במרקם).

מועכים ומסננים את התפוחי אדמה עד לקבלת קרם.

אופן הכנת הבשר:

צורבים את הבצל, קוביות הגזר ושום על מחבת חמה עם שמן זית.

מוסיפים 220 גרם בשר טחון וצורבים עד לחצי בישול.

חותכים אפרסק לקוביות גסות ומוסיפים לבשר.

מוסיפים מלח פלפל לפי הטעם האישי.

מוסיפים שכבה דקה של מים ומגבירים ללהבה גבוהה עד לאידוי המים.

מוסיפים את הקרם תפוחים לצלחת עמוקה.

על זה מוסיפים את הבשר עם הירקות.

סוגרים בעלי נבטים ומגישים.

בתיאבון :) 

 

אלברט פישמן סאדיקוב

סושף, שף, שוטף כלים, טבח הכנות (כי במטבח עושים הכל).

בן 28, מתגורר בשדרות, חובב בישול מגיל 14 ובעל ניסיון של כ- 5 שנים בכמה ממטבחי השף המובילים בקולינריה התל אביבית.

כרגע השף של בר המסעדה "זה בשדרות", ובעל עסק פרטי לארוחות קונספט בבית הלקוח.

ה"אני מאמין" של אלברט:  "אוכל לא משמין, משמין מי שאוכל אותו".

מתכונים נוספים של אלברט ניתן למצוא באינסטגרם שלו :)

הוסף תגובה

Scroll To Top
%d בלוגרים אהבו את זה: