רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - מאכלי חגים - ריזוטו מפסטה קטנה עם ירקות ירוקים וגבינות

ריזוטו מפסטה קטנה עם ירקות ירוקים וגבינות

לקראת חג השבועות, הידוע גם כחג הפסטה הלא רשמי, מותג  ברילה מפנק במתכון של ריזוטו מפסטה קטנה עם ירקות ירוקים וגבינות שהכינה רחלי קרוט. 

FoodPage Team
FoodPage Team

כל המתכונים הכי טובים באתר אחד

צלם: אסף אמברם

ריזוטו מפסטה קטנה עם ירקות ירוקים וגבינות

לקראת חג השבועות, הידוע גם כחג הפסטה הלא רשמי, מותג  ברילה מפנק במתכון של ריזוטו מפסטה קטנה עם ירקות ירוקים וגבינות שהכינה רחלי קרוט. 

מצרכים ל-8 מנות :

1 בצל לבן, קלוף
2 כפות חמאה
2 כפות שמן זית
2 זוקיני ירוקים או קישואים
3/4 כוס אפונה עדינה, מופשרת
1 ו-1/2 כוסות ברילה פסטה סטלינה (צורת כוכבים)
3 כוסות מים רותחים או ציר ירקות רותח
1/2 כוס גבינת פרמזן, מגורדת דק
מלח ופלפל שחור

להגשה:

גבינת פרמזן מגורדת דק

אופן הכנה:

– קוצצים את הבצל לקוביות קטנות.
– בסיר רחב ממיסים חמאה ושמן זית ומטגנים את הבצל עד ריכוך.
– חותכים את הקישואים לקוביות בגודל 1 ס"מ ומוסיפים. מטגנים, תוך כדי ערבוב, במשך 5 דקות.
– מוסיפים פסטה כוכבים, אפונה עדינה וציר ירקות רותח/ מים רותחים ומערבבים.
– מבשלים על אש קטנה עד שהפתיתים רכים.
– מוסיפים 1/2 כוס גבינת פרמזן ומערבבים היטב עד שהיא נמסה.
– מעבירים לקערת הגשה, מגרדים מעל גבינת פרמזן ומגישים חם.

בתיאבון :)

 

 

הוסף תגובה

Scroll To Top
-->
%d בלוגרים אהבו את זה: