רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - במטבח של פלג - שולבטו

שולבטו

טור המתכונים של פלג בכור, והפעם- שולבטו, תבשיל בורגול וירקות בריא וטעים

המצרכים:

בורגול עבה-כוס וחצי

עגבניות-1

פלפל אדום-1

רסק עגבנית-כף

בצל-1 בינוני

שמן זית

מלח

שלוש כוסות מים

 

אופן ההכנה:

שתפו היטב את הבורגול,

מזגו עד כשני ס"מ מים מעל הבורגול והניחו בצד עד שמתרכך,

קצצו את הבצל והכניסו לסיר עם מעט שמן זית,

טגנו עד שהבצל הופך שקוף ומזהיב מעט, 

הוסיפו לסיר את הפלפל האדום והעגבניה לאחר שנחתכו לקוביות גדולות,

טגנו עוד כשתי דקות והוסיפו מים,

הוסיפו כף רסק עגבנית, מלח לפי הטעם והביאו לרתיחה,

הכניסו את הבורגול וערבבו הכל יחד, 

העבירו לאש קטנה ותנו לתבשיל לעמוד על האש עד שכל המים נספגים,

כבו את האש, כסו ותנו לסיר לעמוד עוד כעשר דק',

הרימו את המכסה, ערבבו ותנו לתבשיל לנוח עוד כמה דקות, 

הגישו ובתאבון :) 

הוסף תגובה

Scroll To Top
%d בלוגרים אהבו את זה: