רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - תוספות - תפוחי אדמה מעוכים

תפוחי אדמה מעוכים

רחלי קרוט
רחלי קרוט

גדלתי מתחת לסינר ההונגרי של סבתא ולצד הפירושקי והלביבות של סבא. הטעמים האלה הפכו שנים אחר כך לתשוקה גדולה לאוכל ולזיכרונות שמגיעים ביחד איתו.

מגדלת עגבניות שרי, פלפלים חריפים ואת הכלבה הפחוסה שלי, ובין לבין עורכת את אתר פודפייג'.

וכן, יש לי באמת אלרגיה נפשית לטונה.

הדרך המושלמת להכין תפוחי אדמה בתנור כך שיצאו רכים מבפנים וסופר זהובים מבחוץ

רחלי קרוט
- 6 שנים ago
רחלי קרוט
רחלי קרוט
רחלי קרוט
raheli.krut@gmail.com

הוסף תגובה

Scroll To Top
-->
%d בלוגרים אהבו את זה: