בצלים מקורמלים בשני צבעים - foodpage - כל המתכונים במקום אחד replicas watch china
רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - השף הפשוט - קובי פרידמן - בצלים מקורמלים בשני צבעים

בצלים מקורמלים בשני צבעים

השף הפשוט קובי פרידמן מכין בצלים מקורמלים במרינדה. תוספת נהדרת לכל ארוחה, בשרית או חלבית

למתכון המלא גללו למטה.

חוצים את הבצלים לאורכם, מהשורש לניצן. מקלפים ומורידים את השורש, אבל לא עד הסוף, כך שהגלדים יישארו מחוברים. מורידים עם סכין 2 מ”מ מהכיפה של כל חצי בצל, כדי שיהיה בסיס יציב. מניחים את הבצלים על נייר אפייה בתבנית אפייה, כשהכיפה הקטומה על הנייר.


מכינים את המרינדה: מערבבים בקערה 4 כפות שמן זית, 3 שיני שום כתוש, 4 כפות סילאן, 4 כפות סויה, כף חומץ בלסמי, כף וחצי סוכר, כפית טימין יבש, רבע כפית מלח וחצי כפית פלפל שחור גרוס.


מורחים את המרינדה בעזרת מברשת על החלק העליון של הבצלים.


מכניסים את התבנית לתנור שחומם מראש ל-190 מעלות למשך 20 דקות.
מוציאים מהתנור, מורחים שוב מהמרינדה ומכניסים לתנור על 160 מעלות למשך 20 דקות נוספות.

מצרכים:

5 בצלים לבנים
5 בצלים סגולים
4 כפות שמן זית
3 שיני שום כתוש
4 כפות סילאן
4 כפות סויה
כף חומץ בלסמי
1.5 כפות סוכר
כפית טימין יבש
רבע כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

חוצים את הבצלים לאורכם, מהשורש לניצן. מקלפים ומורידים את השורש, אבל לא עד הסוף, כך שהגלדים יישארו מחוברים. מורידים עם סכין 2 מ”מ מהכיפה של כל חצי בצל, כדי שיהיה בסיס יציב. מניחים את הבצלים על נייר אפייה בתבנית אפייה, כשהכיפה הקטומה על הנייר.
מכינים את המרינדה: מערבבים בקערה שמן זית, שום כתוש, סילאן, סויה, בלסמי, סוכר, טימין, מלח ופלפל שחור.
מורחים את המרינדה בעזרת מברשת על החלק העליון של הבצלים.
מכניסים את התבנית לתנור שחומם מראש ל-190 מעלות למשך 20 דקות.
מוציאים מהתנור, מורחים שוב מהמרינדה ומכניסים לתנור על 160 מעלות למשך 20 דקות נוספות.

רוצים ליהנות מעוד המון מתכונים טעימים ופשוטים? בואו לבקר בדף הפייסבוק שלי!

 

kobyfridman

kobyfridman

בן 62, יליד רחובות, בשלן ושף כ-40 שנה. כל המתכונים הם קיבוץ גלויות ישראלי, פשוטים וטעימים לכל מטבח ביתי ולכל בני המשפחה, ילדים כגדולים. המטבח משולב במרכיבים בהישג יד - ירקות, פירות, קטניות, פסטות ובשרים. רוב המתכונים צמחוניים וטבעוניים.בעל הבלוג "קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם" שבו למעלה מ1700 מתכונים ואלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו הירשמו לייקו ותיהנו מעדכונים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות".
kobyfridman
kobyfridman

מתכונים אחרונים מאת kobyfridman (צפו בכולם...)

kobyfridman
koby2216874@gmail.com

כתבו משהו נחמד...

כתובת האימייל שלך לא תוצג בפומבי.שדות חובה מסומנים ב *

*

Scroll To Top