ï»� חיתוכיות בר×וניז ×¢× ×‘×¦×§ פריך - foodpage - כל ×”×ž×ª×›×•× ×™× ×‘×ž×§×•× ×חד replicas watch china
×¨×©×•× ×›×‘×¨?
התחבר
×œ× ×¨×©×•×?
הירש×
××ª× ×›×ן: Home - ×§×™× ×•×—×™× - עוגיות - חיתוכיות בר×וניז ×¢× ×‘×¦×§ פריך

חיתוכיות בר×וניז ×¢× ×‘×¦×§ פריך

תחתית פריכה ועדינה של בצק חמ××” ומעליu בר×וניז שוקולד ×¨×›×™× ×©× ×ž×¡×™× ×‘×¤×”. מתכון של הקונדיטור ×לון גולדמן

×ת הקונדיטור ×לון גולדמן ×נחנו ×œ× ×ž×›×™×¨×™× ×‘×ופן ×ישי, ×בל ×ת העוגות, העוגיות וש×ר ×”×ž×ª×•×§×™× ×©×œ×• ×נחנו לגמרי ×ž×›×™×¨×™× ×ž×¨×—×•×§. מתמונות בפייסבוק ומהמלצות של ×—×‘×¨×™× ×©× ×›×—×• בסדנ×ות שלו.

הפע×, סוף סוף, הזדמן לנו לפגוש ×ותו ×¤× ×™× ×ל ×¤× ×™× ×•×פילו ללמוד ממנו ×יך להכין עוגיות מיוחדות במסגרת סדנה שערכה קונדיטוריות לחמי ש×יתה עובד גולדמן כבר ×œ× ×ž×¢×˜ שני×.

×œ× × ×œ××” ××ª×›× ×‘×›×œ ×”×“×‘×¨×™× ×©× ×œ×ž×“×• ובכל הש×לות שעלו, ×בל כן ניתן ×œ×›× ×œ×”×ª×¢× ×’ על מתכון שכיכב במפגש – חיתוכיות בר×וניז על בצק פריך שמדיף ניחוחות ×ž×¢× ×’×™× ×©×œ חמ××”. נכון, הקינוח ×ž×›×™×œÂ ×œ× ×ž×¢×˜ קלוריות, שמגיעות בעיקר מהחמ××”, ×בל קחו בחשבון שמדובר בכמות גדולה מ×וד ושמומלץ לחתוך ×ת הבר×וניז לקוביות קטנות.

××– מי מתנדב להכין ולשלוח לנו?

חיתוכיות בר×וניז

רינג מלבני בגודל 30×40 ס”מ 0 מספיק להמווון ריבועי בר×וניז קטני×

בצק פריך לחיתוכיות:
400 ×’×¨× ×—×ž××” רכה
200 ×’×¨× ×בקת סוכר
2 ×’×¨× ×ž×œ×— (קורט)
200 ×’×¨× ×©×§×“×™× ×ž×•×œ×‘× ×™×, טחוני×
300 ×’×¨× ×§×ž×— מנופה
16 ×’×¨× ×בקת ×פייה (×›×£ שטוחה)
180 ×’×¨× ×—×œ×ž×•× ×™× (9 חלמוני×)

×ופן ×”×›× ×”:
• במיקסר ×¢× ×•×• גיטרה מקרימי× חמ××”,מלח ו×בקת סוכר עד שנוצרת תערובת בהירה ותפוחה.
• מוסיפי× ×ת ×”×©×§×“×™× ×”×˜×—×•× ×™× ×•×ž×¢×¨×‘×œ×™× ×›×ž×” שניות עד ×©×”× × ×˜×ž×¢×™× ×‘×ª×¢×¨×•×‘×ª. שימו לב לנקות ×ת דפנות המיקסר מדי ×¤×¢× ×›×“×™ ל×פשר ערבול ×חיד של כל המצרכי×.
• מוסיפי× ×ת הקמח ×¢× ×בקת ×”×פייה והחלמוני×, לסירוגין (ב-3 פעמי×), ומערבלי× רק עד שהמסה ×חידה.
• מקררי× ×ת הבצק כחצי שעה ומרדדי× לעובי של רבע ס”מ לערך בגודל של מגש ×”×פייה – ×ž× ×™×—×™× ×ת הרינג על הבצק ומסירי× ×ת עודפי הבצק.
• ××•×¤×™× ×‘×—×•× ×©×œ 150 מעלות למשך 15 דקות ×ו עד שהבצק זהוב וכמעט מוכן. ×ž× ×™×—×™× ×‘×¦×“.

בר×וניז:
200 ×’×¨× ×©×•×§×•×œ×“ מריר 60%
100 ×’×¨× ×¤×¨×œ×™× ×” (מחית נוגט) – ניתן להשיג בחנויות מקצועיות
260 ×’×¨× ×—×ž××”
460 ×’×¨× ×¡×•×›×¨
250 ×’×¨× ×‘×™×¦×™× (5 ביצי× L)
185 ×’×¨× ×§×ž×— מנופה
4 ×’×¨× ×בקת ×פייה כפית)
4 ×’×¨× ×ž×œ×— (חצי כפית)

>> ×¨×•×¦×™× ×œ×”×ž×™×¨ ×ת ×”×’×¨×ž×™× ×œ×›×•×¡×•×ª ו/×ו כפיות? הכנסו לטבלת המרת מידות

×ופן ×”×›× ×”:
• מחממי× תנור ל-160 מעלות.
• בסיר כפול ×ו במיקרו ממיסי× ×ת השוקולד, הפרלינה והחמ××”. ×ž× ×™×—×™× ×‘×¦×“.
• במקביל טורפי× ×ת ×”×‘×™×¦×™× ×•×”×¡×•×›×¨ מבלי להקציף.
• מוסיפי× פנימה ×ת תערובת השוקולד החמימה ולבסוף ×ת הקמח ×¢× ×בקת ×”×פייה והמלח.
• משטחי× על גבי הבצק הפריך ו×ופי× במשך ×›-15 דקות עד להתייצבות הבר×וניז מבלי לייבש ×ותו.

חיתוך ו×יחסון:
• ל×חר ×”×פייה מניחי× לבר×וניז להתקרר ובעזרת סכין חדה פורסי× לקוביות.
• מ×חסני× בכלי ×טו×.
• ניתן ×œ×”×§×¤×™× ×•×œ×”×¤×©×™×¨ לפי הצורך.

×—×•×ª×›×™× ×œ×¤×¡×™× ×ו לקוביות. צילו×: ×סף ×מבר×

המתכון ב×דיבות הקונדיטור ×לון גולדמן ל”לחמי”.
צילומי×: ×סף ×מבר×

×ž×—×¤×©×™× ×¢×•×“ ×ž×ª×›×•× ×™× ×ž×¢×•×œ×™× ×œ×¢×•×’×™×•×ª? כנסו כנסו

 

FoodPage Team
כל ×”×ž×ª×›×•× ×™× ×”×›×™ ×˜×•×‘×™× ×‘×תר ×חד
FoodPage Team

×ž×ª×›×•× ×™× ××—×¨×•× ×™× ×ž×ת FoodPage Team (צפו בכול×...)

FoodPage Team

2 תגובות

  1. ×הבתי ×ת הביטוי “רינג מלבני”. ×ו ×©×”×•× ×¨×™× ×’ ×ו ×©×”×•× ×ž×œ×‘×Ÿ. ×יפה ×ž×©×™×’×™× ×חד ×©×”×•× ×’× ×•×’×…

כתבו משהו נחמד...

כתובת ×”×ימייל שלך ×œ× ×ª×•×¦×’ בפומבי.שדות חובה ×ž×¡×•×ž× ×™× ×‘ *

*

Scroll To Top