ï»� טר×פלס שוקולד חלב ודבש - foodpage - כל ×”×ž×ª×›×•× ×™× ×‘×ž×§×•× ×חד replicas watch china
×¨×©×•× ×›×‘×¨?
התחבר
×œ× ×¨×©×•×?
הירש×
××ª× ×›×ן: Home - Sweet Weekend - טר×פלס שוקולד חלב ודבש

טר×פלס שוקולד חלב ודבש

× ×ž×¡×™× ×‘×¤×”, ×©×•×§×•×œ×“×™×™× ×‘×˜×™×¨×•×£ ×•×ž×”×•×•×™× ×ž×ª× ×” מתוקה ויפהפה למשפחה ×ו ×—×‘×¨×™× – ×תי בטיטו מלמדת ××ª×›× ×יך להכין טר×פלס שוקולד חלב

Sweet

כשוקולטיירית וטוריסטית (מלשון טור!) חדשה, ×”×›×™ מתחשק לי לפרגן ×œ×›× ×ת ×חד ממתכוני השוקולד המוצלחי×. למקרה ×©×œ× ×™×“×¢×ª×, טר×פלס (Truffle) ×”× ×›×“×•×¨×™ שוקולד ×¢×©×™×¨×™× ×ž×וד שנקר××™× ×¢×œ ×©× ×¤×˜×¨×™×™×ª הכמהין היוקרתית בגלל הדמיון החיצוני בינה×.

מדובר במתכון חלבי למשקיעני×/יות שבינינו, שניתן להגיש כמתנה למ××¨×—×™× ×‘×›×œ×™ יפה עטוף בצלופן וקשור בסרט, ×ו לשמור (×ת המתכון) ל×חר ×”×—×’.

מלבד הגלוקוזה והברס, ××•×ª× × ×™×ª×Ÿ להשיג בחנויות המתמחות, ש×ר ×”×—×•×ž×¨×™× ×–×ž×™× ×™×.

מצרכי×:
500 ×’×¨× ×©×•×§×•×œ×“ חלב, קצוץ גס
200 מ”ל שמנת מתוקה
15 ×’×¨× ×—×ž××”
4 כפות דבש
2 כפות גלוקוזה

×ופציונלי:
מקלות קינמון קטני×

לציפוי:
300 ×’×¨× ×©×•×§×•×œ×“ חלב (סה”×› 800 ×’×¨× ×‘×ž×ª×›×•×Ÿ)
1/8 כפית ×בקת קינמון
100 ×’×¨× ×‘×•×˜× ×™× ×ž×¡×•×›×¨×™×, ××’×•×–×™× ×˜×—×•× ×™× ×ו ברס (שברי ×גוזי לוז מקורמלי×)

×ופן ×”×›× ×”:
• ×ž×›×™× ×™× ×’× ×ש (תערובת של שמנת ושוקלד) – ×ž×›× ×™×¡×™× ×ת השמנת לסיר קטן יחד ×¢× ×©×ר ×”×ž×¨×›×™×‘×™× (חמ××”, דבש, גלוקוזה) מלבד השוקולד ומבי××™× ×œ×¨×ª×™×—×”.
â€¢Â ×ž× ×™×—×™× ×ת השוקולד בקערה ×•×©×•×¤×›×™× ×¢×œ×™×• ×ת השמנת הרותחת. ×ž×ž×ª×™× ×™× ×ž×¡×¤×¨ שניות ×•×ž×¢×¨×‘×‘×™× ×”×™×˜×‘ עד שמתקבלת תערובת חלקה, ×חידה ומבריקה.
â€¢Â ×ž×›× ×™×¡×™× ×œ×§×™×¨×•×¨ של חצי שעה עד שהתערובת מתמצקת מעט.
• הכנת הטר×פלס – מוצי××™× ×ת התערובת מהמקרר ×•×ž×›× ×™×¡×™× ×œ×©×§×™×ª זילוף (×ו בעזרת כפית). ×ž×–×œ×¤×™× ×¢×œ משטח מרופד בנייר פרגמנט ×›×“×•×¨×™× ×§×˜× ×™× (10 גר×).
â€¢Â ×ž×›× ×™×¡×™× ×ž×§×œ קינמון לכל טר×פלס ×•×ž×›× ×™×¡×™× ×©×•×‘ למקרר לרבע שעה. ×× ×¨×•×¦×™× ×œ×•×•×ª×¨ על השלב ×”×–×”, פשוט ×ž×§×¨×¨×™× ×ת כדורי הטר×פלס ×•×ž×¢×‘×™×¨×™× ×™×©×¨ לציפוי.
â€¢Â ×ž×ž×™×¡×™× ×‘×§×¢×¨×”, ×‘×¤×•×œ×¡×™× ×‘×ž×™×§×¨×•×’×œ, שוקולד חלב (300 גר×). ×ž×•×¡×™×¤×™× ×ת הקינמון ×•×ž×¢×¨×‘×‘×™× ×”×™×˜×‘.
• מוצי××™× ×ž×”×ž×§×¨×¨ ×ת הטר×פלס ×•×˜×•×‘×œ×™× ×›×œ ×חד בשוקולד המומס. ×ž×—×–×™×§×™× ×‘×§×¦×” המקל ×•×ž× ×¢×¨×™× ×ת ש×ריות השוקולד.
• מיד ל×חר מכן, ×ž×’×œ×’×œ×™× ×›×œ טר×פלס בציפוי שנבחר (ברס, ×‘×•×˜× ×™× ×גוזי×) ומניחי×, כשטר×פלס כלפי מטה, על גבי נייר פרגמנט.
•  ניתן לעטוף כל טר×פלס בצלופן וסרט ולהגיש כמתנה.

×œ× ×ž×›×™×¨×™× ×ת המונחי×? ×¨×•×¦×™× ×œ×œ×ž×•×“ עוד על שוקולד? בקרוב ××¤×¨×¡× ×ת מדריך השוקולד השל×. ועד ××–, ×—×’ שמח וסופ”ש מתוק.

תכירו
×תי בטיטו, בת 24, משפטנית במקצועי, שוקולטיירית (מקצועית) בשביל הנשמה וקונדיטורית חובבת ×¢× ×©×יפות. מעריצה ומעריכה יצירות קולינריות. ליצירת קשר, ש×לות ושת”פ –  etush93@walla.com

×¦×™×œ×•× ×•×¡×˜×™×™×œ×™× ×’: חיה ריבקין

>> הצטרפו לקהילה שלנו בפייסבוק

×‘×˜×•×¨×™× ×”×§×•×“×ž×™×:
מתכון לדו×ט מוס חלבה ושוקולד
מוס שוקולד מושל×

ETIBET

ETIBET

×תי בטיטו, בת 24, משפטנית במקצועי, שוקולטיירית (מקצועית) בשביל הנשמה וקונדיטורית חובבת ×¢× ×©×יפות. מעריצה ומעריכה יצירות קולינריות. ליצירת קשר, ש×לות ושת"פ – etush93@walla.com
ETIBET

כתבו משהו נחמד...

כתובת ×”×ימייל שלך ×œ× ×ª×•×¦×’ בפומבי.שדות חובה ×ž×¡×•×ž× ×™× ×‘ *

*

Scroll To Top