כבד קצוץ עם בצל קריספי – טעם של בית והגשה של מסעדה - foodpage - כל המתכונים במקום אחד replicas watch china
רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - בשר - עוף - כבד קצוץ עם בצל קריספי – טעם של בית והגשה של מסעדה

כבד קצוץ עם בצל קריספי – טעם של בית והגשה של מסעדה

מתכון מנצח לכבד קצוץ, בהגשה אישית או מרכזית, עם שבבי בצל ב-3 אפשרויות. וגם איך להכין שבבי בצל קריספיים הכי טעימים שיש!

    eshetstyle
    הי, אני טליה הדר, נשואה ואמא ל-3 קטנים. במקצועי אני בכלל עורכת דין...(אני יודעת, הכי לא קשור!) אני מטורפת על המטבח, על הבית והאימהות, על "הדברים הקטנים", על דברים פרקטיים, ועל סטיילינג, ובעיקר - על השילוב של הכל יחד.
    קראתי לבלוג שלי EshetStyle - אשת חיל בסטייל ויש בו קצת מהכל - מתכונים קלים ומוגשים בסטייל, טיפים וקיצורי דרך לבית ולמטבח והמון רעיונות יצירתיים ופרקטיים להגשה ולאירוח.
    מעבר לבלוג אני סטייליסטית מזון, מצלמת ומפתחת מתכונים ותכנים קולינריים עבר מגזינים וחברות מסחריות ונהנית מכל רגע!
    eshetstyle
    eshetstyle

    מתכונים אחרונים מאת eshetstyle (צפו בכולם...)

    eshetstyle
    taliahadarel@gmail.com

    כתבו משהו נחמד...

    כתובת האימייל שלך לא תוצג בפומבי.שדות חובה מסומנים ב *

    *

    Scroll To Top