×ž×¨×©×™×ž×™× ×•×§×œ×™× ×œ×”×›× ×” – מ××¤×™× ×¡ בשחור לבן ×¢× ×—×¦×™ עוגת ×•× ×™×œ ×ž× ×•×§×“×ª בשוקולד צ’יפס מריר וחצי עוגת שוקולד ×ž× ×•×§×“×ª בשוקולד צ’יפס לבן
×œ×¤× ×™ כמה ×—×•×“×©×™× ×¦×¤×™× ×•Â ×‘×§×¨×™×Ÿ גורן ×ž×›×™× ×” מ××¤×™× ×¡Â ×—×¦×™ חצי ×©×ž×©×œ×‘×™× 2 טעמי×. המר××” ×©× ×•×¦×¨, ב×מצעות ×ª×‘× ×™×ª מיוחדת הצליח להפתיע ולסקרן. בעצ×, מדובר ×‘×ª×‘× ×™×ª שמחלקת ×ת השקעי× ל-2 ×—×œ×§×™× ×›×š ×©× ×™×ª×Ÿ לזלף בכל חלק ×˜×¢× ×©×•× ×”.
כמובן ×©×œ× ×™×›×•×œ× ×• להת×פק ×•× ×™×¡×™× ×• ×ת ×”×ª×‘× ×™×ª בבית (79.90 ש”×—. להשיג ברשת cook and bake) וכדי ×œ×”×¢×¦×™× ×¢×•×“ יותר ×ת המר××” המשויש ×©× ×•×¦×¨, ×–×™×œ×¤× ×• בצד ×חד תערובת ×›×”×” ×¢× ×©×•×§×•×œ×“ צ’יפס לבן ובצד ×”×©× ×™ עוגת ×•× ×™×œ בהירה ×¢× ×©×•×§×•×œ×“ צ’יפס מריר.
וכ×ילו ×œ× ×“×™ בכך, ×’× ×ש שוקולד מבריק התווסף לחגיגה ומעליו ×”×•× ×—×• תלתלי שוקולד לבן ×©×ž×¨×ž×–×™× ×¢×œ טעמי המ××¤×™× ×¡.
×•×”×‘×•× ×•×¡ הגדול? כדי להכין ×ת המ××¤×™× ×¡ ×ž×©×ª×ž×©×™× ×‘×ª×¢×¨×•×‘×ª ×חת (לחלק ×”×›×”×” מתווסף קק×ו) ×©×ž×›×™× ×™× ×ž×ž×© בקלות ובמהירות, ×›×©×’× ×ת קישוטי השוקולד ×”×ž×¡×•×œ×¡×œ×™× ×ž×›×™× ×™× ×‘×¦’יק ב×מצעות קולפן ביתי.
××– ×‘×¤×¢× ×”×‘××” ש××ª× ×¨×•×¦×™× ×œ×”×¨×©×™× ×‘×œ×™ לבלות שעות במטבח, תזכרו שיש ×œ×›× ×ת המ××¤×™× ×¡ ×”×לה שיקצרו מחמ×ות.
מ××¤×™× ×¡ שוקולד חצי חצי
המתכון מספיק ל-16 מ××¤×™× ×¡ | מבוסס (×¢× ×©×™× ×•×™×™× ×•×”×ª×מות) על המתכון של × ×˜×œ×™ לוין למ××¤×™× ×¡ מייפל
מצרכי×:
100 ×’×¨× ×—×ž××” רכה
1/2 כוס סוכר
כפית תמצית ×•× ×™×œ
2 ביצי×
150 מ”×œÂ ×©×ž× ×ª חמוצה ×ו חלב
2 כפות חלב
190 ×’×¨× ×§×ž×—
1 ו-1/2 כפיות ×בקת ×פייה
2 ×›×£ גדושה קק×ו
70 ×’×¨× ×©×•×§×•×œ×“ צ’יפס לבן
70 ×’×¨× ×©×•×§×•×œ×“ צ’יפס מריר ×ו חלב
לציפוי:
100 ×’×¨× ×©×•×§×•×œ×“ מריר
100 ×’×¨× ×©×ž× ×ª מתוקה
2 שורות שוקולד לבן (בחפיסה)
×ופן ×”×›× ×”:
– ×ž×—×ž×ž×™× ×ª× ×•×¨ ל-170 מעלות ×•×ž× ×™×—×™× ×‘×›×œ שקע של ×”×ª×‘× ×™×ª עטרת × ×™×™×¨. ×ž× ×™×—×™× ×ž×¢×œ עטרות ×”× ×™×™×¨ ×ת הרשת ×”×œ×‘× ×” שחוצה ×ת ×”×©×§×¢×™× (מצורפת ×¢× ×”×ª×‘× ×™×ª).
– בקערת מיקסר ×¢× ×•×• גיטרה ×ž×¢×¨×‘×œ×™× ×ת החמ××” ×¢× ×”×¡×•×›×¨ במשך 3-4 דקות.
– ×ž×•×¡×™×¤×™× ×•× ×™×œ ×•×‘×™×¦×™× (בכל ×¤×¢× ×חת) ×•×ž×¢×¨×‘×œ×™× ×¢×“ שכל ביצה × ×˜×ž×¢×ª בתערובת.
– ×ž×•×¡×™×¤×™× ×©×ž× ×ª חמוצה, חלב, ×•×ž×¢×¨×‘×œ×™× ×¢×“ שהתערובת ×חידה.
– ×ž× ×¤×™× ×œ×ª×•×š הקערה קמח, ו×בקת ×פייה ×•×ž×¢×¨×‘×œ×™× ×›×ž×” שפחות, רק עד שהתערובת ×חידה.
– ×ž×—×œ×§×™× ×ת הבלילה ל-2 קערות ×•×ž×•×¡×™×¤×™× ×œ×חת מהן קק×ו. ×ž×¢×¨×‘×‘×™× ×”×™×˜×‘ ×•×ž×•×¡×™×¤×™× ×©×•×§×•×œ×“ צ’יפס לבן. ×ž×¢×¨×‘×‘×™× ×‘×¢×“×™× ×•×ª.
– ×ž×•×¡×™×¤×™× ×œ×§×¢×¨×” ×”×©× ×™×™×” שוקולד צ’יפס מריר ×•×ž×¢×¨×‘×‘×™× ×ž×ž×© מעט.
– ×ž×–×œ×¤×™× ×‘×¦×“ ×חד של ×”×©×§×¢×™× ×ת הבלילה הבהירה ובצד ×”×©× ×™ ×ת ×”×›×”×”.
עדיף לזלף בעזרת שקית זילוף ×בל ×’× ×›×¤×™×ª תעשה ×ת העבודה. צילו×: רחלי קרוט
×™×¤×™× ×¢×•×“ ×œ×¤× ×™ שיצ×ו ×ž×”×ª× ×•×¨. צילו×: רחלי קרוט
– ×ž×¡×™×¨×™× ×ת הרשת ×”×œ×‘× ×” שמפרידה בין התערובות (חשוב מ×וד ×œ× ×œ×”×©×יר ×ותה ×›×™ ×”×™× ×ž×¤×œ×¡×˜×™×§).
– ××•×¤×™× ×‘×ž×©×š 25-30 דקות ×ו עד ×©×§×™×¡× ×”×ž×•×—×“×¨ למ××¤×™× ×¡ ×™×•×¦× ×¢× ×¤×™×¨×•×¨×™× ×œ×—×™×.
×›×›×” ×–×” × ×¨××” ×חרי הסרת הרשת ×”×œ×‘× ×”, שימו לב שהתערובות ×œ× ×ž×ª×¢×¨×‘×‘×•×ª. צילו×: רחלי קרוטÂ
– כשהמ××¤×™× ×¡ ×ž×ª×§×¨×¨×™× ×ž×¢×˜ ×ž×›×™× ×™× ×’× ×ש שוקולד: ×ž×ž×™×¡×™× ×©×•×§×•×œ×“ ×•×©×ž× ×ª במיקרו, ×‘×¤×•×œ×¡×™× ×©×œ 30 ×©× ×™×•×ª, ×•×ž×¢×¨×‘×‘×™× ×¢×“ ×©× ×•×¦×¨ ×’× ×ש מבריק.
המר××” החצוי × ×•×¦×¨ ×‘×¢×–×¨×ªÂ ×ª×‘× ×™×ª מ××¤×™× ×¡ חצי חצי של קרין גורן – להשיג ברשת Cook and Bake
– ×ž×¦×¤×™× ×ת המ××¤×™× ×¡, ×ž×’×¨×¨×™× ×ž×¢×œ, ×¢× ×§×•×œ×¤×Ÿ, תלתלי שוקולד לבן ומגישי×.
בהצתה מ×וחרת פלוס פלוס גיליתי ש×פשר להגיב פה :)
פעלול חמוד, והמ××¤×™× ×¡ מקסימי×!
תודה מקסימה!
×”×™×™, ×œ× ×”×‘× ×ª×™ ×ת הכמות של ×”×©×ž× ×ª החמוצה… כמה לשי×. מה ×–×” חצי מיכל?
תוקן :) תודה על ההערה
ו×× ×ין לי ×ת הפלסטיק שמפריד?
×פשר פשוט ×¢× ×›×¤×™×ª. ×ž× ×™×—×™× 2 כפיות מהבלילה הבהירה בצד ×חד של ×”×ž× ×–’ט ו-2 כפות בצד ×”×©× ×™