מיני פנקייקס עם שוקולד צ’יפס ומשקה תות מוגז - foodpage - כל המתכונים במקום אחד replicas watch china
רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - משהו טעים - רחלי קרוט - מיני פנקייקס עם שוקולד צ’יפס ומשקה תות מוגז

מיני פנקייקס עם שוקולד צ’יפס ומשקה תות מוגז

הילדים יתאהבו (וגם אתם) – מיני פקנייקס עם שוקולד צ’יפס שמכינים בדקה בקערה אחת. מגישים עם מייפל, סירופ שוקולד או קצפת

בלילת פנקייקסיום שבת בבוקר, אתם רוצים לפנק את המשפחה או החברים ולא בטוחים מה להכין? המתכון הזה הוא הפתרון האולטימטיבי.

מכינים אותו ממש בקלות, ממצרכים שיש בכל בית ותוך 5 דקות יש לכם ארוחת בוקר מתוקה ומפנקת שילדים יכולים לאחוז ביד ולהתענג.

מה שנהדר במתכון הזה, שאפשר לשדרג אותו עם המון אופציות. להחליף את השוקולד בבננות, להמיר את החלב בסודה (לפרווה), להגיש עם מייפל או שוקולד ואפילו לשמור במקרר ולחמם לפני ההגשה.

וכדי שכל הפינוק הזה יהיה מושלם באמת, הוספנו לארוחה משקה תות מוגז שהכנו במכשיר הסודהסטרים החתיך שלנו. גם עושה שמח בעיניים וגם כיף בבטן.

פנקייקס שוקולד צ'יפס

מיני פנקייקס עם שוקולד צ’יפס

מצרכים:
100 גרם (3/4 כוס) קמח
1 כפית אבקת אפייה
כף גדושה סוכר
1 חלמון
25 מ”ל (2 כפות) שמן צמחי
80 מ”ל (1/3 כוס) חלב
45 מ”ל (רבע כוס פחות 2 כפות) מי סודה
1/2 כפית תמצית וניל איכותית
1/2 כוס שוקולד צ’יפס

אופן הכנה:
– טורפים בעקרה את המצרכים הרטובים: חלמון, שמן, חלב, סודה ווניל.
– מוסיפים את המצרכים היבשים (קמח, אבקת אפייה וסוכר) וטורפים ממש מעט עד שהתערובת אחידה. אם יש קצת גושים קטנים זה בסדר.
– מחממים מחבת עם ממש מעט שמן (כפית מספיקה) ומניחים כף מהבלילה כדי ליצור פנקייקס עגולים וקטנים. מפזרים מעל שוקולד צ’יפס ומטגנים במשך 2-3 דקות או עד שמתחילות להופיע בועיות קטנות על פני הפנקייקס. הופכים ומטגנים 1/2 דקה נוספת.
– מגישים עם סירופ מייפל, שוקולד למריחה, אבקת סוכר או קצפת ובצד משקה תות מוגז שילדים (וגם מבוגרים) אוהבים.

מיני פנקייקס

הערות חשובות:
– רוצים פנקייקס פרווה? החליפו את החלב בחלב קוקוס (ואפשר גם שקדים, אורז, סויה) או במי סודה.
– במקום שוקולד אפשר להניח מעל פרוסות דקות של בננה ואפילו כף ממרח שוקולד ומעל עוד קצת מתערובת הפנקייקס.
– אפשר לשמור את הפנקייקס בקופסה אטומה ולפני הגשה לחמם מעט ולזלף מייפל או שוקולד.

מיני פנקייקס עם שוקולד צ'יפס

אל תפספסו:
מתכון לסלט כרוב וגזר עם פרגיות
מתכון לטראפלס שוקולד לבן ולימונענע מעולים
סלט קינואה עם עדשים שחורות, כרוביות וקשיו
סלט עשבי תיבול עם שקדים, צנוברים וחמוציות

600x80 (2)

רחלי קרוט
גדלתי מתחת לסינר ההונגרי של סבתא ולצד הפירושקי והלביבות של סבא. הטעמים האלה הפכו שנים אחר כך לתשוקה גדולה לאוכל ולזיכרונות שמגיעים ביחד איתו.

מגדלת עגבניות שרי, פלפלים חריפים ואת הכלבה הפחוסה שלי, ובין לבין עורכת את אתר פודפייג'.

וכן, יש לי באמת אלרגיה נפשית לטונה.
רחלי קרוט
רחלי קרוט
רחלי קרוט

מתכונים אחרונים מאת רחלי קרוט (צפו בכולם...)

רחלי קרוט
raheli.krut@gmail.com

כתבו משהו נחמד...

כתובת האימייל שלך לא תוצג בפומבי.שדות חובה מסומנים ב *

*

Scroll To Top