ï»� סופגניות צ’ורוס ×¢× ×ž×˜×‘×œ×™× ×ž×•×©×œ×ž×™× - foodpage - כל ×”×ž×ª×›×•× ×™× ×‘×ž×§×•× ×חד replicas watch china
×¨×©×•× ×›×‘×¨?
התחבר
×œ× ×¨×©×•×?
הירש×
××ª× ×›×ן: Home - מ×כלי ×—×’×™× - חנוכה - סופגניות צ’ורוס ×¢× ×ž×˜×‘×œ×™× ×ž×•×©×œ×ž×™×

סופגניות צ’ורוס ×¢× ×ž×˜×‘×œ×™× ×ž×•×©×œ×ž×™×

מיוחד לחנוכה! ×ž×ª×›×•× ×™× ×œ×ž×˜×‘×œ×™× ×ž×•×©×œ×ž×™× ×©×ž×œ×•×•×™× ×¦’ורוס ×ו סופגניות – ממרח השחר ×¢× ×“×•×‘×“×‘× ×™× ×•×¨×•×˜×‘ פררו רושה

צילו×: רחלי קרוט

×˜×•×‘×œ×™× ×•×ž×ª×¢× ×’×™×. צילו×: רחלי קרוט

בספרד, × ×•×”×’×™× ×œ×˜×‘×•×œ ×ת הצ’ורוס, ×ותן סופגניות ×רוכות ומענגות, בשוקולטה חמה, מעין רוטב שנע בין שוקולד מומס לשוקו ×—×. הפע×, החלטנו לגוון ולהפוך ×ת הקינוח הפופולרי למושחת במיוחד, ×›×–×” שיהפוך לכוכב של ×”×—×’.

×‘×ž×§×•× ×ž×˜×‘×œ נוזלי של שוקו, הכנסנו למטבח ×ת ממרחי השחר ×”×הובי×, הוספנו לו ×“×•×‘×“×‘× ×™× ×•×œ×™×§×¨, חלבה וקפה, ויצרנו 5 ×ž×˜×‘×œ×™× ×©×’×•× ×‘×™× ×ת ההצגה.

×”×ž×˜×‘×œ×™× ×”×לה, ×ž×•×©×œ×ž×™× ×’× ×œ×˜×‘×™×œ×” של סופגניות רגילות, לציפוי של עוגה ו×פילו למריחה על לח×. מדובר ×‘×©×™×œ×•×‘×™× ×©×œ× ×ª×מינו ×יך ×œ× × ×™×¡×™×ª× ××•×ª× ×§×•×“×.

×ל תפספסו: חלק ב’ של ההפקה המיוחדת – מטבל שוקולד ותפוזי×, נוגט וקפה וממרח השחר ×¢× ×—×œ×‘×”

הערות וה×רות:
• מומלץ להכין ×ת ×”×ž×˜×‘×œ×™× ×‘×ª×•×š צנצנות קטנות – ×‘×¡×™×•× ×”×˜×‘×™×œ×” תוכלו לסגור ×ת הצנצנת, להעביר למקרר ולהשתמש בשוקולד כממרח משודרג. ו×× ××ª× ×ž×ž×© יצירתיי×, ×פשר לקשור ×œ×”× ×¡×¨×˜ צבעוני ולתת כמתנה.
• ×נחנו השתמשנו במטבל השחר – פררו רושה כציפוי לעוגת שוקולד בחושה, ×ין מספיק ×ž×™×œ×™× ×›×“×™ לת×ר כמה ×–×” משדרג ×ת העוגה.
• ×”×ž×¨×§× ×©×œ ×”×ž×˜×‘×œ×™× ×¡×ž×™×š יחסית כדי שכמה שיותר רוטב יתפס על הצ’ורוס, ×× ××ª× ×ž×¢×“×™×¤×™× ×ת ×”×ž×˜×‘×œ×™× ×©×œ×›× × ×•×–×œ×™×™× ×™×•×ª×¨, פשוט תוסיפו עוד ×›×£ של נוזל (מיץ תפוזי×, שמנת, ליקר).
• ×ת מטבל ×”×“×•×‘×“×‘× ×™× ×פשר להכין ×’× ×¢× ×“×•×‘×“×‘× ×™× ×—×ž×•×¦×™× ×©× ×ž×›×¨×™× ×‘×¦× ×¦× ×ª זכוכית בסופר.

צילו×: רחלי קרוט

×ž×•×©×œ× ×’× ×œ×¢×•×’×”. צילו×: רחלי קרוט

צ’ורוס

המתכון, ×¢× ×ž×¢×˜ שינויי×, מהבלוג simply delicious

מצרכי×:
1 כוס (240 מ”ל) מי×
100 ×’×¨× ×—×ž××”
2 כפות סוכר
1 כוס (125 גר×) קמח
3 ביצי×
כפית תמצית וניל ×יכותית
קורט מלח

לציפוי:
1/2 כוס סוכר

×ופן ×”×›× ×”:
• ×ž× ×™×—×™× ×‘×¡×™×¨ ×ת המי×, החמ××”, הסוכר והמלח. ×ž×¢×‘×™×¨×™× ×œ×¨×ª×™×—×” עדינה עד שהחמ××” נמסה לגמרי.
• ×ž×•×¡×™×¤×™× ×ת הקמח ×•×ž×¢×¨×‘×‘×™× × ×ž×¨×¦×•×ª ×¢× ×›×£ מעץ עד שהבצק נפרד מדפנות הסיר, בערך 2 דקות.
• ×ž×•×¨×™×“×™× ×ž×”×ש ×•×ž×¢×‘×™×¨×™× ×œ×§×¢×¨×” מיקסר ×¢× ×•×• גיטרה. ×ž× ×™×—×™× ×œ×‘×¦×§ לנוח בקערה 5 דקות.
• ×ž×¤×¢×™×œ×™× ×ת המיקסר על מהירות בינונית ×•×ž×•×¡×™×¤×™× ×ת הביצי×, בכל ×¤×¢× ×‘×™×¦×” ×חת עד שהן נטמעות היטב בבצק ×•×”×•× ×”×•×¤×š רק ודביק.
• ×ž×—×ž×ž×™× ×©×ž×Ÿ עמוק בסיר. ×יך ×™×•×“×¢×™× ×©×”×©×ž×Ÿ ×—× ×ž×¡×¤×™×§? ×ž×›× ×™×¡×™× ×™×“×™×ª של ×›×£ מעץ לשמן, ×× ×ž×•×¤×™×¢×•×ª בועות קטנות מסביב, ×–×” ×ומר שהשמן ×©×œ×›× ×‘×˜×ž×¤×¨×˜×•×¨×” הנכונה.
• ×ž×¢×‘×™×¨×™× ×ת הבצק לשק זילוף ×¢× ×¦× ×ª×¨ בצורת כוכב, ×ž×–×œ×¤×™× ×¨×¦×•×¢×•×ª צ’ורוס לתוך השמן ×•×ž×˜×’× ×™× ×ž-2 ×”×¦×“×“×™× ×¢×“ להזהבה. ×ž×¢×‘×™×¨×™× ×œ× ×™×™×¨ סופג.
• ×ž×’×œ×’×œ×™× ×ת הצ’ורוס בסוכר (×פשר להוסיף ×’× ×§×¦×ª קינמון) ×•×ž×’×™×©×™× ×¢× ×ž×˜×‘×œ שוקולד.

צילו×: רחלי קרוט

מטבל שוקולד – פררו רושה

מצרכי×:
2 כפות גדושות ממרח השחר ××’×•×–×™× ×•× ×•×’×˜ ××’×•×–×™× (מגיע ב×ריזה ×חת)
5 כפות שמנת מתוקה
כפית ברס (×גוזי לוז ×ž×§×•×¨×ž×œ×™× ×•×§×¦×•×¦×™× ×’×¡ – ×§×•× ×™× ×ž×•×›×Ÿ בחנויות מתמחות)

×ופן ×”×›× ×”:
â€¢Â ×©×ž×™× ×ת הממרח בקערה ×•×ž×•×¡×™×¤×™× ×ת השמנת. ×ž×¢×¨×‘×‘×™× ×”×™×˜×‘ עד שנוצר רוטב חלק. בהתחלה ×–×” יר××” ×›×ילו 2 ×”×ž×¦×¨×›×™× ×œ× ×ž×ª×—×‘×¨×™×, כמה שניות של סבלנות וזה מסתדר.
• ×× ×ין ×œ×›× ×ž×ž×¨×— נוגט, תשתמשו בממרח השחר הרגיל + כפית ×בקת נוגט (להשיג בחנויות ×פייה מתמחות).
• ×ž×•×¡×™×¤×™× ×ת הברס, ×ž×¢×¨×‘×‘×™× ×•×ž×’×™×©×™× ×œ×¦×“ צ’ורוס ×ו ×˜×•×‘×œ×™× ×‘×¨×•×˜×‘ סופגניות קטנות.
• ×ין ×œ×›× ×‘×¨×¡? השתמשו ×‘×‘×•×˜× ×™× ×§×¦×•×¦×™× ×’×¡ (×œ× ×ž×ž×•×œ×—×™×) ×ו ×גוזי לוז ×§×œ×•×™×™× ×•×§×¦×•×¦×™×.

צילו×: רחלי קרוט

מטבל שוקולד – דובדבני ×מרנה

מצרכי×:
2 כפות ממרח השחר העולה
2 כפות ליקר דובדבני×
5-6 דובדבני ×מרנה
2 כפות ממיץ הדובדבני×

×ופן ×”×›× ×”:
• ×§×•×¦×¦×™× ×’×¡ ×ת הדובדבני×.
• בקערה קטנה ×ž×¢×¨×‘×‘×™× ×ת ממרח השחר, הליקר ומיץ ×”×“×•×‘×“×‘× ×™× ×¢×“ שנוצר רוטב חלק.
• ×ž×•×¡×™×¤×™× ×ת ×”×“×•×‘×“×‘× ×™× ×”×§×¦×•×¦×™× ×•×ž×¢×¨×‘×‘×™×.
• למי ש×ין דובדבני ×מרנה (מומלץ) ניתן להשתמש ×’× ×‘×“×•×‘×“×‘× ×™× ×—×ž×•×¦×™×.
• המטבל נהדר ×’× ×›×§×¨× ×œ×¢×•×’×” – משדרג כל בחושה לקינוח מדהי×.

×ž×—×¤×©×™× ×¢×•×“ מתכוני סופגניות? הכנסו למ×גר מתכוני הסופגניות שלנו
יש ×œ×›× ×¢×•×“ רעיונות ×œ×©×™×œ×•×‘×™× ×¢× ×©×•×§×•×œ×“? כתבו לנו ×›×ן בתגובות ×ו בקבוצת הפייסבוק

רחלי קרוט
גדלתי מתחת לסינר ההונגרי של ×¡×‘×ª× ×•×œ×¦×“ הפירושקי והלביבות של סב×. ×”×˜×¢×ž×™× ×”×לה הפכו ×©× ×™× ×חר כך לתשוקה גדולה ל×וכל ולזיכרונות ×©×ž×’×™×¢×™× ×‘×™×—×“ ×יתו.

מגדלת עגבניות שרי, ×¤×œ×¤×œ×™× ×—×¨×™×¤×™× ×•×ת הכלבה הפחוסה שלי, ובין לבין עורכת ×ת ×תר פודפייג'.

וכן, יש לי ב×מת ×לרגיה נפשית לטונה.
רחלי קרוט
רחלי קרוט
רחלי קרוט

×ž×ª×›×•× ×™× ××—×¨×•× ×™× ×ž×ת רחלי קרוט (צפו בכול×...)

רחלי קרוט
raheli.krut@gmail.com

7 תגובות

  1. נר××” מעולה!
    מה הכמות של הצ’ורוס שיוצ×ת? כמה יחידות?
    תודה :)

    • רחלי קרוט

      ש×לה טובה :) ×× ×™ הכנתי ×¢× ×¦× ×ª×¨ יחסית דק ×•×™×¦× ×œ×™ בערך 80 צ’ורוס די ×רוכי×. ×× ×תה מכין ××•×ª× ×§×¦×¨×™× ×™×•×ª×¨ ××– ×™×¦× ×œ×š ×פילו יותר.

      בהצלחה!

  2. ×פשר להוסיף למטבל ×ª×¤×•×–×™× ×’× ×œ×™×§×¨?

  3. מתכון מעולה! עשה לנו ×ת ×”×—×’.. תודה רבה :)

כתבו משהו נחמד...

כתובת ×”×ימייל שלך ×œ× ×ª×•×¦×’ בפומבי.שדות חובה ×ž×¡×•×ž× ×™× ×‘ *

*

Scroll To Top