סלמון, תפוחי אדמה ובטטה אפויים במיסו וג’ינג’ר - foodpage - כל המתכונים במקום אחד replicas watch china
רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - דגים - סלמון, תפוחי אדמה ובטטה אפויים במיסו וג’ינג’ר

סלמון, תפוחי אדמה ובטטה אפויים במיסו וג’ינג’ר

כמה דקות של עבודה ויש לכם ארוחה טעימה שכולה אפויה בתנור, עם רוטב אסייתי מעולה של מיסו וג’ינג’ר

    mevashel

    מתכונים אחרונים מאת mevashel (צפו בכולם...)

    mevashel

    כתבו משהו נחמד...

    כתובת האימייל שלך לא תוצג בפומבי.שדות חובה מסומנים ב *

    *

    Scroll To Top