עוגיות חמאת בוטנים ושוקולד צ’יפס - foodpage - כל המתכונים במקום אחד replicas watch china
רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - קינוחים - עוגיות - עוגיות חמאת בוטנים ושוקולד צ’יפס

עוגיות חמאת בוטנים ושוקולד צ’יפס

עוגיות חמאת בוטנים עם המון שוקולד צ’יפס שמכינים ממש בקלות. ניתן להכין כמות כפולה, להקפיא ולהפשיר כשמתחשק משהו מתוק

נחמה מתוקה – עוגיות בוטנים ושוקולד צ’יפס המבוססות על המתכון של מרתה סטיוארט, שהיא כבר חלק מהמשפחה שלנו, עם שינויים קטנים והוספה של י(א)םםם שוקולד.

אפשר להשתמש בחמאת בוטנים שמכינים לבד: טוחנים בוטנים לא קלויים במעבד מזון עם טיפת מים עד שמגיעים למרקם הרצוי. מאחסנים בקופסה סגורה.

מצרכים:
100 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
3/4 כוס חמאת בוטנים
1/2 כוס סוכר לבן
1/2 כוס סוכר חום
ביצה אחת
300 גרם קמח לבן
1/2 כפית סודה לשתייה
1/2 כפית מלח
כפית תמצית וניל
1/2 כוס שוקולד צ’יפס מריר

אופן הכנה:
– מחממים תנור ל-170 מעלות ומרפדים תבנית שטוחה וגדולה בנייר אפייה.
– במיקסר במהירות בינונית מרככים את החמאה יחד עם הסוכרים ומוסיפים בהדרגה את חמאת הבוטנים, תמצית הוניל והביצה.
– מערבבים בקערה קטנה את הקמח, המלח והסודה לשתייה יחד עם פתיתי השוקולד צ’יפס.
– מוסיפים לקערת המיקסר ומערבבים לעיסה אחידה, ערבוב קצר מאד.
– באמצעות כף גלידה או ידיים מעט רטובות יוצרים כדורי בצק ומניחים על התבנית במרחק של כ-3 ס”מ זה מזה. מועכים מעט ליצירת העוגייה.
– אופים במשך 15-20 דקות, בהתאם לתנור, עד שהעוגיות זהובות ויציבות. מצננים מחוץ לתנור ומאחסנים לאחר כן בקופסה אטומה. הן נשמרות נהדר בקופסה עד שבוע, אם לא יותר.
– אפשר להכין כמות גדולה יותר של עוגיות ולהקפיא חלק לפני האפייה. הן נאפות מצוין וטעימות להפליא גם אחרי זמן איכות עם הפריזר.

 

    kinder231064

    kinder231064

    אם חד הורית לשניים מקסימים שאוהבת מאוד לבשל ולאפות
    kinder231064

    מתכונים אחרונים מאת kinder231064 (צפו בכולם...)

    kinder231064
    kinder12345@outlook.co.il

    כתבו משהו נחמד...

    כתובת האימייל שלך לא תוצג בפומבי.שדות חובה מסומנים ב *

    *

    Scroll To Top