עוגיות רומיאס – בצק פריך עם נוגטין שקדים - foodpage - כל המתכונים במקום אחד replicas watch china
רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - קינוחים - עוגיות - עוגיות רומיאס – בצק פריך עם נוגטין שקדים

עוגיות רומיאס – בצק פריך עם נוגטין שקדים

מתכון קל ופשוט לעוגיות סופר טעימות, קוצרות מחמאות וקלות מאוד להכנה, שמשלבות בצק פריך עם שכבת נוגטין שקדים

מצרכים לבצך פריך:
250 גרם חמאה
100 גרם אבקת סוכר
קורט מלח
40 גרם חלבון
300 גרם קמח רגיל

מצרכים למילוי נוגטין:
50 גרם גלוקוז
50 גרם סוכר חום
40 גרם חמאה
50 גרם שקדים פרוסים מולבנים

אופן הכנת המילוי:
– מחממים בסיר את הגלוקוז, מוסיפים את הסוכר ואחר כך את החמאה בחתיכות עד שהיא נבלעת.
– מוסיפים את פרוסות השקדים ומורידים מהאש.
– משאירים בסיר מעט לצינון עד שמתחיל להתגבש. מעבירים לנייר אפיה, יוצרים נקניק ומקררים עד שניתן לפרוס (במקרר). בינתיים מכינים את הבצק.

אופן הכנת הבצק:
– מרככים את החמאה במיקרוגל לדרגת משחה (לא להמס אותה לגמרי).
– מעבירים לקערת מיקסר עם גיטרה ומוסיפים אבקת סוכר ומלח ומערבלים עד שהתערובת אחידה.
– מוסיפים את החלבון עד שנבלע בתערובת ובסוף את הקמח (לא לערבב יותר מידי).
– מזלפים בעזרת צנתר Sultane עיגולים שיהיו זהים כמה שאפשר.
– פורסים לדיסקיות דקות בעובי 3 מ’מ את נקניק הנוגטין ושמים במרכז כל עוגייה דיסקית של נוגטין (לא לשים כמות גדולה המילוי מבעבע וגולש מהצדדים במידה והכמות גדולה).
– אופים בתנור בחום של 150 מעלות במשך 12-15 דקות.
– מקררים ושומרים בכלי סגור היטב. הן יחזיקו תיאורטית עד 5 ימים אבל רוב הסיכויים שיגמרו הרבה קודם.

    כתבו משהו נחמד...

    כתובת האימייל שלך לא תוצג בפומבי.שדות חובה מסומנים ב *

    *

    Scroll To Top